13. Kez Başlayan Universum İşveren Markası Akademisi: Dünya Çapında Sertifikayla Kariyerinizi Geliştirin

13. Kez Başlayan Universum İşveren Markası Akademisi: Dünya Çapında Sertifikayla Kariyerinizi Geliştirin

Universum Global, Türkiye’de 13. kez düzenlediği İşveren Markası Akademisi programını 4 Ekim’de başlatıyor. Evrim Kuran Danışmanlık Kurucusu ve Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran liderliğinde gerçekleştirilecek olan program, işveren markası alanında uzmanlaşmak isteyenlere kapılarını açıyor.

10 Hafta Süren Yoğun Bir Program

Akademi programı, yüz yüze açılış toplantısıyla başlayacak, online platformlarda gerçekleşecek ara dönem webinar’ları ve kapanış toplantısıyla devam edecek. Katılımcılar, program boyunca Universum İşveren Markası Akademisi Kütüphanesi üzerinden 7/24 materyallere erişim sağlayabilecekler. Bu sistem üzerinde çalışarak, ilgili modül altında yer alan dünyanın en iyi uygulamaları, makaleler ve video içeriklere ulaşabilecekler.13. Kez Başlayan Universum İşveren Markası Akademisi: Dünya Çapında Sertifikayla Kariyerinizi Geliştirin

Universum İşveren Markası Akademisi: Dünya Çapında Geçerli Sertifika

Haftalık 4-5 saat zaman ayırarak tamamlanabilen akademi programı sonunda, katılımcılar seçtikleri modül üzerinden bir proje gerçekleştirecekler. Projelerini tamamlayan katılımcılar, Universum’un uluslararası mezun ağında yer almaya hak kazanacak ve dünya çapında geçerli Universum Global İşveren Markası Akademisi sertifikasını elde edecekler.13. Kez Başlayan Universum İşveren Markası Akademisi: Dünya Çapında Sertifikayla Kariyerinizi Geliştirin

Herkes İçin Bir Fırsat

Programa denetim, hızlı tüketim, perakende, otomotiv, bankacılık, savunma sanayi, ilaç, enerji, e-ticaret ve teknoloji gibi sektörlerden katılımcılar katılabiliyor. Ajanslardan ve eğitim kurumlarından da katılım kabul ediliyor. Kurumsal ve bireysel tüm katılımcılara açık olan Universum İşveren Markası Akademisi programına katılım ve kayıt info@evrimkuran.com adresi üzerinden maille yapılabiliyor.

Universum Global İşveren Markası Akademisi, işveren markası alanında uzmanlaşmak isteyenler için benzersiz bir fırsat sunuyor. 13. kez düzenlenen program, katılımcılara dünya çapında geçerli bir sertifika ve değerli bir ağ imkanı sağlıyor. Siz de işveren markası alanında kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Universum İşveren Markası Akademisi’ne katılın.

Exit mobile version