150 Gençten Geleceğe Işık Tutan Proje: Sistem Global Vizyon 2035’te Neleri Değiştirecek?

150 Gençten Geleceğe Işık Tutan Proje: Sistem Global Vizyon 2035'te Neleri Değiştirecek?

Sistem Global, danışmanlık sektörünün geleceğine odaklanan Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini hayata geçirdi. 150’den fazla üniversite öğrencisi ve genç profesyonelin katılımıyla gerçekleştirilen proje, 2035’in aktif iş gücünün bakış açısını ele alarak, danışmanlık sektörünün geleceğini şekillendirecek önemli veriler ortaya koydu.

Gençlerin Vizyonu ile Değişim Yolculuğu

Sistem Global, danışmanlık sektöründe önümüzdeki 10 yılda yaşanacak olası değişimleri ve bu dönüşümün ana trendlerini analiz eden Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini başlattı. Proje, iş dünyasında yeni çalışma kültürünün ve gençlerin tercihlerinin, Sistem Global’in odak ve dönüşüm alanlarına ışık tutmasını hedefliyor.150 Gençten Geleceğe Işık Tutan Proje: Sistem Global Vizyon 2035'te Neleri Değiştirecek?

Vizyon 2035: Gençlerin Görüşü ile Şekillenen Gelecek

Sistem Global Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Küçüksüleymanoğlu, “Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesini, Sistem Global ekosisteminde ürettiğimiz değerin sürdürülebilirliğini merkeze aldığımız çalışmalar kapsamında başlattık. İş dünyası büyük değişimlerden geçiyor. Bundan 10 yıl sonra bugünkünden çok farklı bir çalışma kültüründen bahsediyor olacağız. Vizyon 2035’te gelecekte nasıl bir dünya istiyoruz sorusuna gençliğin bakış açısıyla yanıt aradık.” dedi.150 Gençten Geleceğe Işık Tutan Proje: Sistem Global Vizyon 2035'te Neleri Değiştirecek?

Gençlerin Belirlediği 6 Ana Dönüşüm Alanı

Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi’nden yeni mezun 5 genç ile koordine edilen projede, geleceğin profesyonellerinin geleceğe ilişkin öngörüleri, iş yaşamına dair beklentileri ve kariyer hedefleri ortaya konuldu. Projenin ilk fazı tamamlandı ve 6 ana alanda aksiyon alınması gerektiği tespit edildi: Yeni Faaliyet Alanları, Yeni Çalışma Kültürü, Yeni Organizasyon Yapıları, Yeni İş Modelleri, Yeni Dijital Ürün ve Hizmetler, Yeni Pazarlar ve Globalleşme Eksenleri.150 Gençten Geleceğe Işık Tutan Proje: Sistem Global Vizyon 2035'te Neleri Değiştirecek?

Sistem Global, Vizyon 2035 Açık İnovasyon projesinin ikinci fazına da başladı. Gençlerin yenilikçi vizyonu ile hem Sistem Global ekosistemi hem de ülkemizin geleceği için önemli adımlar atmayı hedefleyen şirket, bu proje ile geleceğin iş dünyasına yön vermeye hazırlanıyor.

Exit mobile version