2 Altcoin İçin %33 ve %21 Ralli Bekleniyor: AAVE ve OP İçin Hedef Seviyeler Açıklandı!

2 Altcoin İçin ve Ralli Bekleniyor: AAVE ve OP İçin Hedef Seviyeler Açıklandı!

Kripto analistleri, AAVE ve OP için önemli ralliler öngörüyor. Grayscale’in AAVE Trust’ının piyasaya sürülmesi, AAVE için %33’lük bir ralliye olanak tanırken, OP’nin ise ‘death cross’ formasyonuna rağmen %21’lik bir yükseliş potansiyeli bulunuyor.

AAVE Fiyat Tahmini: Altcoin Dirençle Mücadele Ediyor!

AAVE fiyatı kısa süre önce 167 dolar direnç seviyesini aşmaya çalıştı ancak kısa süre sonra keskin bir düzeltmeyle karşılaştı. Bununla birlikte, Grayscale’in AAVE Trust’ının piyasaya sürülmesi AAVE için iyimserlik yaratıyor. AAVE şu anda 150 dolardan işlem görüyor ve 153 dolarlık ani direnci aşması gerekiyor. 167 doları destek seviyesine çevirirse, bir sonraki hedef 180 dolar olacak. Bu, AAVE’nin 18 ayın en yüksek seviyesine ulaşması anlamına geliyor. 153 doları aşamaması durumunda ise 126 dolarlık desteğin altına düşebilir.2 Altcoin İçin ve Ralli Bekleniyor: AAVE ve OP İçin Hedef Seviyeler Açıklandı!

AAVE ve OP İçin %33 ve %21 Ralli Bekleniyor: Kartlarda Bu Seviyeler Var!

Optimism (OP) fiyatı bu yıl baskı altında kaldı. Ölçeklendirme çözümü ekosisteminin karşılaştığı zorluklar, OP’nin fiyatını etkiledi. Temel göstergeler, piyasa duyarlılığında bir değişim olduğunu gösteriyor. OP’nin EMA çizgileri, ‘death cross’ formasyonunu oluşturuyor, bu da düşüş trendi olasılığını artırıyor. Düşüş trendi devam ederse, altcoin fiyatı 1,41 ve 1,29 dolarlık destek bölgelerini test edebilir. Ancak, ‘death cross’un yanlış bir sinyal olduğu kanıtlanırsa, mevcut fiyat güçlü bir satın alma fırsatı olabilir. OP geri sıçrarsa, 1,63 dolarlık direnci test etmesi mümkün. Bu seviyeyi aşarsa, %21’lik bir fiyat artışı ile 1,81 dolara ulaşabilir.

Analistlerin bu 2 altcoin için öngördüğü ralliler, yatırımcılar için umut verici olabilir. Ancak, yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanız ve risk yönetimi stratejileri geliştirmeniz önemlidir.

Exit mobile version