USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64

Son Haberler

Ekonomi

Fed Bej Kitap: Ekonomik Faaliyetler Durağan, İstihdam Hafifçe Arttı

ABD ekonomisi, Fed’in Bej Kitap raporuna göre Eylül ayında yavaş bir büyüme kaydetti. Konut piyasası ise mortgage faiz oranlarındaki belirsizliğe rağmen istikrarlı kaldı.

Kripto Para

ABD’de Stablecoin Yasası Yıl Sonuna Kadar Kabul Edilme Yolunda: Gensler’ın Gidiş Tarihi de Netleşti

ABD Temsilcisi French Hill, Stablecoin yasasının yıl sonuna kadar kabul edilebileceğini söyledi. Ayrıca, SEC Başkanı Gary Gensler’ın görevden alınması süreci hakkında da görüşlerini paylaştı.

Ekonomi

BOJ’dan Aralık’ta Faiz Artışı Beklentisi: Anket Sonuçları

Japonya Merkez Bankası’nın (BOJ) Aralık ayında faiz artırımına gitme olasılığı yükseliyor. Ankete katılanların çoğunluğu, BOJ’un Kasım ayında faizleri sabit tutacağını ancak Aralık ayında artırım yapacağını tahmin ediyor.

Gündem

Kira Fiyatları Yüzde 50’ye Kadar Arttı: Uzmanlar ‘Yıl Sonuna Kadar Taşının’ Diyor

Son dönemde kira fiyatları hızla yükselirken uzmanlar, özellikle büyük şehirlerde yaşayanları yıl sonuna kadar taşınmaya çağırdı. Özellikle İstanbul’da bazı semtlerde kira artışları yüzde 50’ye ulaşmış durumda.

Ekonomi

Boeing İşçileri Greve Devam Kararı Aldı: 5 Haftadan Fazla Grev

Boeing işçileri, şirketin yeni CEO’su Kelly Ortberg’in mali durumu düzeltme planını reddetti ve beş haftadan uzun süren greve devam etme kararı aldı. İşçiler, ücretlerde yüzde 35 artış talep ediyor ve on yıl önce aldatıldıklarını düşünüyorlar.

Kripto Para

Lazarus Grubu Ortağı Yakayı Ele Verdi: 10 Milyon Dolarlık Kripto Para Aklama Operasyonu

Kuzey Kore’ye bağlı siber suç örgütü Lazarus Grubu’nun 10 milyon doları aşkın çalıntı kripto parayı akladığı iddia edilen bir ortak yakalandı. Bu olay, kripto dünyasında KYC ve AML önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Ekonomi

ABD Endeksleri 2 Ayın Dibinde, 10 Yıllık Tahvil 3 Ayın Zirvesinde!

ABD hisse senedi piyasası düşüşte, Dow Jones Endeksi 2 ayın en düşük seviyesine geriledi. 10 yıllık Hazine tahvili getirileri yükseliyor, Fed’in faiz oranlarını düşürme beklentileri zayıflıyor.

Kripto Para

SPACE ID Coin (ID): Web3 Kimlik Yönetiminin Geleceği ve Fiyat Analizi

SPACE ID Coin, Web3 kimlik yönetimi çözümleri sunan SPACE ID platformunun yerel tokenidir. ID Coin’in geleceği parlak görünürken, fiyatı genel kripto piyasasına ve platformun gelişmelerine bağlı olacaktır.

Kripto Para

Clearpool (CPOOL) Coin: DeFi Kredi Çözümlerinin Geleceği ve Fiyat Yorumları

Clearpool, DeFi kredi çözümleri için merkeziyetsiz bir platform olarak öne çıkıyor. CPOOL Coin, platformun native tokeni ve yatırımcılar için ilgi çekici fırsatlar sunuyor.

Gündem

Altın Fiyatları 11 Hafta Sonrası En Büyük Düşüşü Yaşadı

ABD tahvil getirilerinin yükselmesiyle altın fiyatları düştü. Ons altın 2.727 dolardan işlem görüyor.