USD34,00
EURO38,04
JPY0,239600
RUB0,368800
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,74
BTC63.707,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?

3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?

3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?
3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?
service

Kripto piyasalarında yıllarca deneyim edinmiş yatırımcıların bakış açıları, yeni başlayanlar için paha biçilmez dersler sunuyor. LUNA çöküşünden ya da 2018’deki büyük düşüşten alınacak dersleri, kriptoya yeni adım atan biri, ne kadar anlatılırsa anlatılsın, tecrübeyle öğrenemez. Peki, tecrübeli isimler bugünkü piyasayı nasıl değerlendiriyor?

Yılların Bitcoin Yatırımcısının Tavsiyeleri

Tecrübe parayla satın alınabilir. Okullar bu yüzden vardır ve yer çekimini baştan keşfetmeniz gerekmez veya milyonlarca diğer şeyi. Kripto para alanında da tecrübeli yatırımcıların kazandığı bakış açıları bugüne kadar onlara kazanç getirdi. Bundan sonra da kazanç getireceğinin garantisi olmasa da Colleen takma isimli analist derin bir nefes alıp okunacak şu cümleleri bugün yayınladı: “Fiyat konusunda çok fazla gürültü var. Bitcoin her şeyi yapabilir. 30 bin dolara, hatta 20 bin dolara bile düşebilir. Düşeceğini düşünüyor muyum? Pek sanmıyorum. Ama düşebilir mi? Elbette ve ben buna hazırım.”

3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?

Bitcoin’in Gerçek Değeri

Colleen, Bitcoin’e bağlandığı günlerden bahsederek, erken dönem bir yatırımcının kendisine her fiyattan hazırlanmayı öğrettiğini söylüyor. Ona göre Bitcoin’in değeri fiyata bağlı değil. “Bu bakış açısı, fiyat 69 bin dolardan 16 bin dolara (ya da 74 bin dolardan 53 bin dolara) düştüğünde bana fazlasıyla yardımcı oluyor. Çünkü elimde ne olduğunu her zaman bilirim. Bitcoin’i fiyat dalgalanmalarının ötesinde değerli kılan temelleri ve kaya gibi sağlam temeli anladığım için inancım sarsılmıyor.” Colleen, Bitcoin’in gerçek değerinin kodda, ilkelerde ve temsil ettiği gelecekte olduğunu belirtiyor.

3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?

Kripto Paralar Artacak Mı?

Kripto paralarla yakından ilgilenen bir diğer isim, innocent takma adıyla tanınıyor. Innocent, son düşüşün teknoloji hisse senetlerindeki gerilemeden kaynaklandığını düşünüyor. Japonya’nın bu hafta daha fazla faiz artış yapabileceğine dair açıklamaları da risk piyasalarındaki genel zayıflığı tetiklemiş olabilir. Innocent, “Son zamanlarda Bitcoin’in fiyatı 57.000 $’ın altına düşerek, teknoloji sektörü de dahil olmak üzere daha geniş piyasa düşüşlerini yansıttı.” diyor.

3 Kıdemli Uzman: Bitcoin 20.000 Doları Görebilir mi?

Büyük Bir Hareket Bekleniyor Mu?

Popüler kripto para yorumcusu Roman ise büyük bir hareket beklemediğini belirtiyor. Roman, “BTC 4 saatlik grafiğini paylaşıyorum. ABD piyasa açılışından sonra gelen yükseliş son birkaç gündür işaret ettiğim Boğa bölünmeleri nedeniyle oldu.” diyor. Onun grafiğine göre 59.956 dolar üstü kapanışlar 63.000 dolara kadar yeni bir deneme ihtimalini beraberinde getirebilir.

Kripto paralarda 3 kıdemli uzman Bitcoin’in 20.000 doları görebileceğini öne sürüyor, ancak bu durumun uzun vadeli yatırımcıları endişelendirmemesi gerektiğini vurguluyor. Kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmak ve kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmek yatırımcıların sorumluluğundadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 5 Eylül 2024, 09:50

    Yil 2018 degil coin piyasasi daha global oldu artik merkez bankalari kurumsal alicilar var yani hic birsey eskisi gibi olmayacak ancak dunya piyasasi komple cokerse borsalar dahil hepsi cop olacak …..

    Cevapla