USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC66.917,30

Son Haberler

Kripto Para

4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri

Uzmanlar, Bitcoin’in piyasa hakimiyetinin artmasıyla altcoin’lerde fırsatlar gördüklerini söylüyor. 10X potansiyele sahip 4 Solana tabanlı altcoin’e dikkat çekiyorlar.

Kripto Para

Sahte Curve Finance Uygulaması Apple App Store’da: 100’e Girdi!

Sahte Curve Finance uygulaması Apple App Store’da popülerliğe ulaştı. Uygulama, Curve Finance’in işlevselliğini taklit ediyor ve kullanıcıları dolandırmak için tasarlanmış.

Kripto Para

Pump.fun Saldırganı Jarett Dunn, Suçunu Kabul Etmekten Vazgeçti

Pump.fun saldırganı Jarett Dunn, suçunu kabul etmeyi geri çekerek 7 yıldan fazla hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Dunn, saldırı sırasında 2 milyon dolar çaldığını ve token’ları rastgele adreslere dağıttığını itiraf etmişti.

Borsa

OYAK Yatırım’da En Çok Alınan 5 Hisse

BİST100 endeksinin yükselişe geçtiği haftada yatırımcıların tercihi belli oldu. İşte OYAK Yatırım’da en çok işlem gören hisseler ve yatırımcıların stratejileri.

Gündem

Marmarabirlik Zeytin Alım Fiyatlarını Açıkladı: 125 TL’ye Çıktı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), 2024/2025 iş yılı ürün alım kampanyası avans ürün alım fiyatlarını açıkladı. 180 dane zeytin için geçen yıla göre %13,6’lık bir artışla 125 TL’ye yükselen fiyat, üreticiler için önemli bir gelişme.

Borsa

HSBC’nin En Çok Aldığı 4 Hisse Senedi

BİST100 endeksi 21-25 Ekim haftasını yükselişle kaparken, HSBC müşterileri de harekete geçti. Peki yatırımcılar bu hafta hangi hisselere ilgi gösterdi?

Kripto Para

Dogecoin Uzmanı: 4 Popüler Stablecoin’e Yatırım Riskli!

Dogecoin uzmanı Mishaboar, USDT, USDC, PYUSD ve diğer stablecoin’lerin riskli olduğunu savunuyor. Uzman, bu varlıkların arkasındaki kurumların çöküşü durumunda yatırımcıların zarar görebileceğini belirtiyor.

Kripto Para

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana’yı Entegre Etti!

Arkham Intelligence, Solana blockchain verilerini araçlarına ekledi. Bu hamle, altcoin topluluğunda olumlu bir karşılama buldu.

Ekonomi

Elektrik Fiyatları Düştü: Spot Piyasada 16,1’lik Gerileme

Elektrik fiyatları bugün spot piyasada düşüş kaydetti. Gün öncesi piyasada 1 megavatsaat elektrik fiyatı en yüksek 3 bin TL, en düşük 437 TL olarak belirlendi.

Bankacılık

Denizbank hesap kesim tarihi değiştirme: Kredi kartı ödeme tarihi nasıl değiştirilir?

Denizbank hesap kesim tarihi değiştirme, birkaç farklı yöntemle yapılabilir. Denizbank’a ait kredi...