77,98 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılışı Yaklaşıyor: GAL Token İçin Kritik Gün

77,98 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılışı Yaklaşıyor: GAL Token İçin Kritik Gün

Kripto para piyasasında önemli bir yer tutan token kilit açılışları, yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Token Unlocks platformuna göre önümüzdeki hafta 77,98 milyon dolar değerinde token kilidi açılacak ve bu etkinliklerin en dikkat çekeni Galxe platformunun yerel token’ı GAL için gerçekleşecek.

Galxe Token Kilit Açılışı

Token Unlocks tarafından paylaşılan verilere göre önümüzdeki hafta 77,98 milyon dolar değerinde token kilit açılışı gerçekleşecek ve bu açılışlar arasında Galxe platformunun yerel token’ı GAL büyük bir önem taşıyor. GAL token kilit açılışı yarın (2 Eylül) saat 03:00’de gerçekleşecek ve bu etkinlikte açılacak token miktarı GAL token toplam arzının %0,82’sine denk geliyor, piyasa değeri ise 2.23 milyon dolar. Yatırımcılar bu önemli etkinliği yakından takip ederken, GAL token yazının yazıldığı sırada 2,18 dolar seviyesinden işlem görüyordu.77,98 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılışı Yaklaşıyor: GAL Token İçin Kritik Gün

GAL Grafik Analizi

Günlük GAL grafiğinde yükselen kanal formasyonu dikkat çekiyor. GAL fiyatı şu anda destek çizgisi üzerinde işlem görüyor, bu da kritik bir süreçte olduğuna işaret ediyor. Bu bölgeden alınan bir destek olası bir yükseliş senaryosunu ön plana çıkarabilir ancak destek kırılımı fiyatın ivme kaybetmesine neden olabilir. Günlük GAL grafiğinde dikkat edilmesi gereken en önemli destek seviyesi 2,12 dolar seviyesidir. Bu seviyenin altında günlük bar kapanışı gerçekleşmesi GAL fiyatının olası bir satış baskısıyla karşılaşmasına neden olabilir.77,98 Milyon Dolarlık Token Kilit Açılışı Yaklaşıyor: GAL Token İçin Kritik Gün

GAL Grafik Analizi

GAL grafiğinde takip edilmesi gereken en önemli direnç seviyesi ise 2,65 dolar seviyesidir. Bu seviyenin üzerinde günlük bar kapanışı gerçekleşmesi EMA 7 (mavi çizgi) ve EMA 21 (yeşil çizgi) seviyelerinin de geride kalmasını sağlayacağı için yükseliş ivmesine destek verecektir.

Kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve risk taşıdığını unutmamak önemlidir. Yatırımcılar kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Exit mobile version