USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Migros, Avrupa’nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Migros, Avrupa’nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!
Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!
service

Migros Ticaret A.Ş., Avrupa’nın en prestijli perakende yayınlarından biri olan “ESM: European Supermarket Magazine” ve Brand Finance iş birliğiyle hazırlanan “Avrupa’nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi” raporunda, birinci sırada yer aldı.

Migros, Avrupa’nın En Güçlü Gıda Perakendecisi

Raporda, Avrupa’nın önde gelen gıda perakendecilerinin yatırım, performans ve marka gücü değerlendirilerek her gıda perakendecisine bir puan verildi. Migros, AAA+ notu alan tek gıda perakendecisi olarak birinci sırada yer aldı ve Avrupa’nın en güçlü gıda perakendecisi unvanını kazandı.Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Özgür Tort: ‘5 Yıl İçinde Bir Migros Daha Yaratacağız’

Migros Grubu İcra Başkanı Özgür Tort, dergiye yaptığı açıklamada, müşterilerine her zaman en iyi alışveriş deneyimi sunmak için çalıştıklarını belirtti. Çok formatlı, çok kanallı ve entegre iş modelleri ile sürekli büyüyen Migros, sektörüne ve ülkesine büyümeyi yaygınlaştırıyor.Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Online ve Fiziksel Mağazalar Entegre Bir Model Oluşturuyor

Migros, fiziki mağazalar ve online kanallar ile tüm hizmetlerde en iyi seçenek olmayı hedefliyor. Mağazalarının 1/3’ünden fazlasının online hizmet vermesi, çok kanallı yapılarına olan bağlılıklarının bir kanıtı. Online satışları toplam satışlarının yaklaşık 1/5’ine ulaşmış durumda. (Tütün alkol hariç)Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Dağıtım ve Paketleme Merkezleri Sayısı Artıyor

Türkiye’nin dört bir yanındaki dağıtım ve paketleme merkezlerinin sayısı sürekli olarak artarak 2026 yılına kadar 100’ü aşkın merkeze ulaşacak. Bu önemli bir adaptasyon ve lojistik gücü gerektiriyor.Migros, Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi Listesinde 1. Sırada!

Perakende Ötesi Yaklaşım

Migros, perakendenin sınırlarını yıkarak müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet veriyor. Fintek iştirakleri MoneyPay, perakende medya iştirakleri Mimeda, elektrikli araç şarj istasyonları Migen, lojistik çözümü Paket Taxi ve hazır yemek iştirakleri Gurmepack, perakende ötesi yaklaşımını oluşturuyor.

15 Dakika Hedefi

Migros, Türkiye’deki hanelerin tamamına ulaşmayı hedefliyor. Müşterilerinin kendilerine ulaşması veya onlara ulaşmaları için kendilerine 15 dakika hedefi koymuşlar. İştirakleri ve girişimleri ile 5 yıl içinde bir Migros daha yaratmayı hedefliyorlar.

Migros, Avrupa’nın en güçlü gıda perakendecisi olarak, sürekli büyüyen ve yenilikçi bir yaklaşımla, müşterilerine her zaman en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir