USD34,26
EURO37,01
JPY0,226200
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.812,60
GR. ALTIN3.013,48
BTC67.268,36
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Vodafone’dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime

Vodafone’dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime

Vodafone'dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime
Vodafone'dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime
service

Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük eden Vodafone, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyerek 3 ay boyunca Amazon Prime üyeliği hediye ediyor.

Vodafone Müşterilerine Özel Amazon Prime Kampanyası

Vodafone, Red, Bütçe Dostu ve FreeZone tarifelerine geçen veya yeni hat alan müşterilerine 3 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime üyeliği sunuyor. Mevcut faturalı müşteriler de Red ve Uyumlu tarifelerine geçiş yaparak veya tarifelerini yenileyerek bu kampanyadan faydalanabiliyor. Üçüncü ayın sonunda, Amazon Prime üyeliği faturalara yansıtılıyor ve müşteriler hizmetlerini kesintisiz kullanmaya devam edebiliyor.

Vodafone'dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime

Vodafone’dan Amazon Prime’a Özel Ayrıcalıklar

Amazon Prime üyeliği ile Prime Video’da ödüllü dizi ve filmler izleyebilir, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar ve Twitch kanal aboneliği elde edebilir, Prime’a özel indirimler ve fırsatlardan öncelikli yararlanabilirsiniz. Çok Al Az Öde ile Prime’a özel indirimlerden yararlanabilir, uygun ürünlerde ücretsiz ve hızlı teslimat ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Vodafone'dan Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime

Vodafone Yanımda’dan Kolay Aktivasyon

Vodafone müşterileri, ilk 3 ay ücretsiz Amazon Prime üyeliğini Vodafone Yanımda uygulamasındaki ‘Eğlence Yanımda’ menüsünden ‘ilk 3 ay Amazon Prime üyeliği Vodafone’ sekmesini seçerek aktif edebiliyor. Mobil ödeme onayı verildikten sonra Amazon Prime hesabı kullanılacak e-posta adresi girilerek üyelik tanımlanıyor.

Vodafone, müşterilerine ayrıcalıklı bir dünya sunmaya devam ediyor ve Amazon Prime ile eğlence, alışveriş ve oyun dünyasına kapılarını açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir