USD34,11
EURO38,11
JPY0,237900
RUB0,368300
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.930,09
GR. ALTIN2.864,08
BTC62.731,75
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!
Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!
service

Vodafone, müşterilerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekleyerek 3 ay boyunca ücretsiz Amazon Prime üyeliği sunuyor. Bu kampanya, hem yeni hem de mevcut Vodafone müşterilerine açık ve dijital dünyayı daha keyifli hale getirecek birçok avantaj sağlıyor.

Amazon Prime’ın Sunduğu Avantajlar

Amazon Prime üyeliği kapsamında Prime Video ile ödüllü dizi ve filmler izlemek, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar ve Twitch kanal aboneliğinden faydalanmak, Prime’a özel indirim ve fırsatlara erken erişim sağlamak mümkün oluyor. Ayrıca Çok Al Az Öde ile Prime’a özel indirimli alışveriş, uygun ürünlerde ücretsiz ve hızlı teslimat gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Kampanyadan Kimler Faydalanabilir?

Hattını Vodafone’a taşıyarak veya yeni hat alarak gelen Red ve Bütçe Dostu müşterileri, faturasızdan Red ve Uyumlu tarifelerine geçen veya tarifesini Red ve Uyumlu ile yenileyen mevcut faturalı müşteriler, bu kampanyadan yararlanabilirler.

Vodafone Müşterilerine 3 Ay Ücretsiz Amazon Prime!

Üyelik Aktivasyonu Nasıl Yapılır?

Vodafone müşterileri, ilk 3 ay Amazon Prime hakkını aktifleştirmek için Vodafone Yanımda’da yer alan “Eğlence Yanımda” menüsüne giriyor ve “ilk 3 ay Amazon Prime üyeliği Vodafone” sekmesini seçiyor. Mobil ödeme onayı verildikten sonra aktivasyona devam ediliyor. Müşteri, Amazon Prime hesabını kullanacağı e-posta adresiyle giriş yapıyor ve üyeliği tanımlanıyor.

Vodafone Müşterilerine Özel Ayrıcalık

Vodafone, alanında lider içerik sağlayıcılarla işbirliği yaparak müşterilerinin deneyimini artırmaya devam ediyor. Bu kampanya, müşterilerine ayrıcalıklı bir dünya sunmayı hedefliyor ve dijital dünyanın keyfini çıkarmalarını sağlıyor.

Vodafone, 3 ay ücretsiz Amazon Prime üyeliği kampanyasıyla müşterilerine dijital dünyanın kapılarını aralıyor. Bu kampanya, müşterilere sunduğu ayrıcalıklarla Vodafone’un dijitalleşmeye liderlik etme vizyonunu bir kez daha gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir