USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. LCW.COM Yaz Satışlarında %62’lik Artışla Zirvede!

LCW.COM Yaz Satışlarında %62’lik Artışla Zirvede!

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Zirvede!
LCW.COM Yaz Satışlarında %62'lik Artışla Zirvede!
service

LCW.COM, yaz dönemi satışlarında geçen yıla kıyasla %62’lik bir artış yakalayarak Türkiye’nin dijital alışveriş sahnesinde hızlı yükselişini sürdürüyor. Yeni dijital pazar yeri modeliyle kısa sürede büyük bir dijital AVM’ye dönüşen LCW.COM, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

LCW.COM’un Başarısı

Henüz 3 ay önce moda dikeyinde bir pazaryerine dönüşen LCW.COM, 590 marka ve 275’ten fazla satıcıya ev sahipliği yapıyor. Haziran-Ağustos aylarını kapsayan üç aylık dönemde, online satış adetlerinde %62 oranında bir artış sağlandı. Bu dönemde, LCW.COM’un üye sayısı 16 milyona ulaştı ve siteyi ziyaret eden müşterilerin alışverişe dönüşüm oranı %2,5’un üzerinde gerçekleşti.

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Zirvede!

Yazın En Çok Tercih Edilen Ürünler

Platformda en çok talep gören ürün grupları arasında ayakkabı ve ev yaşam ürünleri, kadın kategorisi ile birlikte yer alıyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen ürünler arasında giyim kategorisinde iç çamaşırı, spor ayakkabı, şort ve elbiseler ön plana çıkarken, giyim dışı alışverişlerde kettle gibi ev yaşam ürünleri büyük talep gördü. LCW.COM, müşterilerine sunduğu geniş ürün çeşitliliği ve avantajlı kampanyalarla, modadan ev yaşamına kadar birçok alanda tercih edilen bir platform olmayı başardı.

LCW.COM Yaz Satışlarında 'lik Artışla Zirvede!

LCW.COM’un Başarı Hikayesi

LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, üç aylık dönemi değerlendirirken, altyapı yatırımlarına, müşteri deneyimini iyileştirmeye ve güvenilir satıcı ilişkilerine odaklandıklarını belirtti. LCW.COM’un moda dikeyinde bir pazaryeri haline getirilmesinin amacının, müşterilerine ‘iyi alışveriş’ deneyimini yaşatmak olduğunu vurguladı. Şu anda 275’ten fazla satıcı ve 590 markayı ve yaklaşık 230 bin ürünü müşterilerle buluşturan LCW.COM, moda dikeyindeki ürün çeşitliliğini artırmayı ve müşteri memnuniyetini odak noktasında tutmayı hedefliyor.

LCW.COM, yaz dönemi satışlarında geçen yıla kıyasla %62’lik bir artış yakalayarak, dijital alışveriş alanında büyümeye devam ediyor. Geniş ürün çeşitliliği, müşteri odaklı yaklaşımı ve güvenilir satıcılarla kurduğu işbirlikleriyle LCW.COM, gelecekte de sektörde önemli bir oyuncu olmaya hazırlanıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir