USD34,24
EURO37,09
JPY0,225800
RUB0,353200
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.904,06
GR. ALTIN3.017,75
BTC67.606,43
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Yataş Grup Sakarya’da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı

Yataş Grup Sakarya’da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı

Yataş Grup Sakarya'da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı
Yataş Grup Sakarya'da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı
service

Yataş Grup, Sakarya’da iki yeni konsept mağazasını hizmete açtı. 6 Eylül’de düzenlenen açılış törenine Yataş Grup Onursal Başkanı Yılmaz Öztaşkın ve CEO’su Nuri Öztaşkın katıldı.

Yataş’ın Geleceğe Yönelik Vizyonu

Yeni konsept mağazalar, Yataş’ın geleceğe yönelik vizyonunun en somut örneklerinden biri. Bir mağaza olmanın ötesinde, müşterilerle kurduğumuz bağın ve onlara verdiğimiz değerin bir yansıması. Her detayında, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak oluşturduğumuz yeni konsept mağazalarımız, aynı zamanda yenilikçi ve dinamik yapımızın da bir göstergesi. Çünkü biz sadece mobilya ve yatak üretmekle kalmıyor; aynı zamanda yaşam alanlarını güzelleştiriyor, insanlara daha kaliteli bir yaşam sunma amacı güdüyoruz. Sakarya halkına da en iyi hizmeti sunacağız.

Yataş Grup Sakarya'da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı

Güçlü İş Ortaklığı ve Ekonomik Katkı

Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, 37 yıllık iş ortağı GNY Pazarlama’nın başarısındaki rolüne değinerek, yeni konsept mağazaların 6.000 m²’yi aşkın kapalı alanda hizmet vereceğini ve 104 kişilik istihdam ile kent ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Yeni mağazaların hem Sakarya’ya hem de çevresine büyük bir değer katacağına yürekten inanıyorlar.

Yataş Grup Sakarya'da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı

Yataş’ın Yeni Mağaza Konsepti

GNY Pazarlama sözcüsü Korhan Günay, 50 yıllık yolculuklarının yaklaşık 37 yıl önce Yataş ile kesiştiğini ve karşılıklı güven, inanç ve dayanışmaya dayalı ilişkinin 8. mağazayı şehre kazandırmaya kadar getirdiğini söyledi. 6.000 m² kapalı alanda hizmet verecek olan mağazalar, “Yataş’ın Yeni Mağaza Konsepti” ile şehrimizde bir ilk oldu. “Yeni Mağaza Konseptimiz” sadece yeni olmayı değil, GNY Pazarlama olarak bizim ve Yataş’ın şehrimize, ülkemize dair vizyonunu, umudunu ve inancını yansıtmaktadır. Mobilya ve uyku sektöründeki varlığı, marka değeri ile ülkemiz sınırlarını aşan lider markalarımız, Enza Home ve Yataş Bedding’in, bu açılış töreninde bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Yataş Grup Sakarya'da 6.000 Metrekarelik Dev Mağazalar Açtı

Yataş Grup, Sakarya’da açılan 6.000 metrekarelik yeni konsept mağazalarıyla, müşterilerine benzersiz bir alışveriş deneyimi sunmayı ve kente değer katmayı hedefliyor. Yataş’ın geleceğe yönelik vizyonunun somut bir örneği olan bu yeni mağazalar, güçlü iş ortaklığı ve ekonomik katkılarıyla Sakarya’ya önemli bir değer katacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir