USD34,25
EURO37,09
JPY0,226300
RUB0,353500
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.869,43
GR. ALTIN3.015,30
BTC66.974,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. TAV İşletme Hizmetleri’ne Yeni CEO: 19 Yıldır Lüks Sektöründe Deneyimli Aude Ferrand

TAV İşletme Hizmetleri’ne Yeni CEO: 19 Yıldır Lüks Sektöründe Deneyimli Aude Ferrand

TAV İşletme Hizmetleri'ne Yeni CEO: 19 Yıldır Lüks Sektöründe Deneyimli Aude Ferrand
TAV İşletme Hizmetleri'ne Yeni CEO: 19 Yıldır Lüks Sektöründe Deneyimli Aude Ferrand
service

TAV İşletme Hizmetleri, 19 ülkede faaliyet gösteren ve 1.500’e yakın çalışanı bulunan dünya çapında bir havalimanı ve yolcu ağırlama hizmeti sağlayıcısıdır. Şirket, yeni CEO’su olarak lüks tüketim sektöründe 19 yıllık deneyime sahip Aude Ferrand’ı atadı.

Aude Ferrand: Lüks Sektöründen Havalimanlarına

Ferrand, 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren TAV İşletme Hizmetleri’nin CEO’su olarak görevine başladı. Ayrıca, TAV Havalimanları Holding’de CCO (Ticari İşler Grup Başkanı) görevini de üstlendi. Ferrand, kariyerine İngiltere’de Armani’de Marka Müdürü olarak başladı ve ardından Koreli kozmetik markası Amore Pacific-Parfums Lolita Lempicka’da çeşitli üst düzey ticari ve pazarlama pozisyonlarında görev aldı. Daha sonra, Fransa’nın en büyük mağaza zincirlerinden Printemps’te Lüks Mağazacılık Müdürü ve mücevherat bölümünün Genel Müdürü olarak çalıştı.

TAV İşletme Hizmetleri'ne Yeni CEO: 19 Yıldır Lüks Sektöründe Deneyimli Aude Ferrand

Geniş Deneyim ve Liderlik Becerileri

Ferrand, 2017 yılında Groupe ADP’ye Merchandising Müdürü olarak katıldı ve 2018 yılında Perakende Direktörü olarak atandı. Bu görevinde mağazalar, yiyecek-içecek hizmetleri ve reklam faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi. Ayrıca, Şili’deki Santiago Havalimanı, Ürdün’deki Amman Havalimanı ile Hindistan’ın Delhi ve Fransa’nın Paris havalimanlarındaki hizmet şirketlerinin yönetim kurullarında yer aldı.

TAV İşletme Hizmetleri’nin Yeni CEO’su: Aude Ferrand

Ferrand, European Business School’da Uluslararası İşletme alanında lisans eğitimi aldı ve HEC Paris’teki Uluslararası Kurumsal Finans Sertifika Programı’nı (ICCF) başarıyla tamamladı. Geniş deneyimi ve liderlik becerileri ile TAV İşletme Hizmetleri’nin gelecekteki büyümesine önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

TAV İşletme Hizmetleri’nin yeni CEO’su Aude Ferrand, 19 yıllık lüks tüketim sektörü deneyimi ile şirketin geleceğine yön verecek. Ferrand’ın geniş deneyimi ve liderlik becerileri, TAV İşletme Hizmetleri’nin küresel çapta büyümesini ve başarılarını sürdürmesine katkı sağlayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir