USD34,24
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,353600
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.889,01
GR. ALTIN3.013,41
BTC67.163,60
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. OKX, 360 Milyon Coin Arzıyla Frontier Coin Takasını Durdurdu!

OKX, 360 Milyon Coin Arzıyla Frontier Coin Takasını Durdurdu!

OKX, 360 Milyon Coin Arzıyla Frontier Coin Takasını Durdurdu!
OKX, 360 Milyon Coin Arzıyla Frontier Coin Takasını Durdurdu!
service

OKX borsası, Frontier (FRONT) coin’in SELF’e dönüştürülmesi için coin takasını desteklemeyeceğini açıkladı. Bu karar, Binance’in takas işlemini destekleme kararıyla çelişiyor ve topluluk içinde coin takas süreciyle ilgili endişeleri yansıtıyor.

OKX’in Geri Adımı

OKX, kullanıcı geri bildirimleri ve platform bütünlüğüne duyulan bağlılık nedeniyle, coin takasını desteklemeyeceğini açıkladı. Borsa, kullanıcılardan açık emirleri iptal etmelerini ve potansiyel kayıpları önlemek için FRONT’larını çekmelerini istedi.

OKX, 360 Milyon Coin Arzıyla Frontier Coin Takasını Durdurdu!

Binance Yoluna Devam Ediyor

Binance ise gelen tepkilere rağmen coin takasını destekleme kararı verdi. Takas oranının değişmeden kalması, coin arzındaki büyük artış nedeniyle tartışmalara yol açtı. Bazıları, bu durumun coin değerini olumsuz etkileyebileceğini savunuyor.

Frontier Coin Takası ve Riskler

Frontier’in SELF ile takas edilmesi, coin yükseltmelerinin karmaşıklığını ve potansiyel tuzaklarını gösteriyor. Kullanıcılar ve yatırımcılar, özellikle büyük arz değişiklikleri söz konusu olduğunda, tokenomik ve takas koşullarını dikkatlice incelemeli.

OKX’in bu konudaki tutumu, Binance’in yaklaşımıyla tezat oluşturuyor ve büyük borsaların kullanıcı endişelerini ve piyasa bütünlüğünü ele alma konusunda farklı stratejiler uyguladığını gösteriyor. FRONT’un fiyatı, haberin hazırlandığı sırada yüzde 3,25 düşüşle 0,6376 dolardan işlem görüyor. Coin takasının, FRONT’un topluluğu ve piyasa değeri üzerindeki etkisi ise henüz belirsizliğini koruyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir