USD34,24
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,353600
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.889,01
GR. ALTIN3.013,41
BTC67.163,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. TürkTraktör’den Çiftçilere 9 İlde Faz 5 Teknolojisi: 2.300 Çiftçi Yeni Nesil Ürünleri Deneyimledi

TürkTraktör’den Çiftçilere 9 İlde Faz 5 Teknolojisi: 2.300 Çiftçi Yeni Nesil Ürünleri Deneyimledi

TürkTraktör'den Çiftçilere 9 İlde Faz 5 Teknolojisi: 2.300 Çiftçi Yeni Nesil Ürünleri Deneyimledi
TürkTraktör'den Çiftçilere 9 İlde Faz 5 Teknolojisi: 2.300 Çiftçi Yeni Nesil Ürünleri Deneyimledi
service

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticisi TürkTraktör, ‘Faz 5 Günleri’ etkinlikleriyle çiftçileri en son teknoloji ürünleriyle buluşturdu. 9 ilde düzenlenen etkinliklerde 2.300’e yakın çiftçi, New Holland markasının Faz 5 emisyon seviyesindeki traktörleri, ekipmanları ve hassas tarım çözümlerini deneyimleme fırsatı buldu.

Faz 5 Teknolojisiyle Geleceğe Hazır

TürkTraktör Şirket Lideri Matthieu Séjourné, etkinliklerin ‘Geleceğe Hazırlar’ sloganıyla düzenlendiğini belirterek, ’70 yıldır Türk tarımını ve çiftçisini destekleyen TürkTraktör olarak, geniş bayi ve servis ağımızla büyük bir aileyiz. Her geçen gün büyüyen 3S plaza yatırımlarımızla birlikte ailemizi geliştirmeye devam ediyoruz. Değerli çiftçilerimizle ‘Faz 5 Günleri’ gibi özel günlerde bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.’ dedi.

TürkTraktör'den Çiftçilere 9 İlde Faz 5 Teknolojisi: 2.300 Çiftçi Yeni Nesil Ürünleri Deneyimledi

New Holland Faz 5 Ürünleri

Tekirdağ’da başlayan etkinlikler sırasıyla Bursa, İzmir, Konya, Şanlıurfa, Adana, Nevşehir, Samsun ve Kars’ta gerçekleştirildi. Etkinliklerde katılımcılar, New Holland traktörleri ve ekipmanlarının yanı sıra TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamındaki Otomatik Dümenleme Sistemleri, Akış ve Uygulama Kontrol Sistemleri, TTConnect ve TTGuide hakkında uzmanlardan bilgi aldı.

Tarlam Cepte Uygulamasının Kullanıcı Sayısı 160 Bine Yaklaştı

2019 yılında tarımdaki dijital dönüşümü hızlandırmak için hayata geçirilen Tarlam Cepte uygulaması, Faz 5 Günleri etkinliklerinde çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Uygulamanın kullanıcı sayısı 160 bine yaklaştı. Tarlam Cepte, uydu ile bitki sağlığı görüntüleme, sulama önerileri, tarla kontrol haritası, canlı yağış ve fırtına takibi, bitki yetiştiriciliği önerileri gibi özellikleri çiftçilere sunuyor.

TürkTraktör, ‘Faz 5 Günleri’ etkinlikleriyle Türkiye’nin dört bir yanındaki çiftçilere, en son teknoloji ürünü traktörler, ekipmanlar ve hassas tarım çözümleri hakkında bilgi vermeyi ve bu ürünlerin deneyimleme fırsatı sunmayı hedefledi. Etkinliklere gösterilen yoğun ilgi, TürkTraktör’ün çiftçilere sunduğu yenilikçi çözümlerin önemini bir kez daha ortaya koydu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir