USD34,11
EURO38,11
JPY0,238000
RUB0,368300
GBP45,42
EURO/USD1,12
BIST9.957,17
GR. ALTIN2.861,04
BTC63.529,45
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. KOZUVA Şirketler Grubu’na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA Şirketler Grubu’na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA Şirketler Grubu'na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan
KOZUVA Şirketler Grubu'na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan
service

KOZUVA Şirketler Grubu, 1955 yılından bu yana Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlayan ve çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren bir işletme grubudur. Grubun stratejik insan kaynakları yönetimini güçlendirmek amacıyla, deneyimli yönetici Ahmet Hakan Arslan CHRO olarak atandı.

Ahmet Hakan Arslan Kimdir?

1975 doğumlu Arslan, Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Maltepe Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı ve halen aynı üniversitede doktora yapmaktadır. Kariyerine genel yönetim danışmanlığı ile başlayan Arslan, HAVAŞ Yer Hizmetleri A.Ş.’de Lean Six Sigma projesinde Black Belt olarak görev aldı ve TURKCELL grubuna bağlı Global Bilgi Çağrı Merkezi’nde stratejik planlama ve kurumsal performans izleme konularında çalıştı. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.’de Yönetim Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı ve 2010-2021 yılları arasında İnsan Kaynakları Direktörlüğü pozisyonunda bulundu. Havacılık sektöründe IGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev aldıktan sonra bir holdingde Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

KOZUVA Şirketler Grubu'na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA’nın Yeni CHRO’su

Arslan’ın KOZUVA Şirketler Grubu’na katılması, grubun insan kaynakları yönetiminde yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Arslan, İnsan Kaynakları, İdari İşler ve Kurumsal İletişim’den sorumlu olarak görev yapacak ve 24 yıllık deneyimiyle KOZUVA’nın insan kaynakları stratejilerini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

KOZUVA Şirketler Grubu'na Yeni CHRO: 24 Yıllık Deneyimle Ahmet Hakan Arslan

KOZUVA Şirketler Grubu’nun deneyimli bir yöneticiyi CHRO olarak atamış olması, insan kaynaklarına verdiği önemi gösteriyor. Ahmet Hakan Arslan’ın deneyimi ve uzmanlığıyla KOZUVA’nın gelecekte daha da büyümesi ve başarılı olması bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir