USD34,06
EURO38,06
JPY0,240300
RUB0,370100
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,24
BTC62.972,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Shell Select Marketleri 1000’e Ulaştı: Yolculuklarınızda Lezzet Durakları Artık Her Yerde

Shell Select Marketleri 1000’e Ulaştı: Yolculuklarınızda Lezzet Durakları Artık Her Yerde

Shell Select Marketleri 1000'e Ulaştı: Yolculuklarınızda Lezzet Durakları Artık Her Yerde
Shell Select Marketleri 1000'e Ulaştı: Yolculuklarınızda Lezzet Durakları Artık Her Yerde
service

Yakıt kalitesiyle tanınan Shell, yolculuklarınızda lezzet ve konfor sunan Select marketlerinin sayısını 1000’e çıkardı. Ülke genelinde 81 ile yayılan Shell Select marketleri, 120’si deli2go olmak üzere 1000’in üzerinde ürün seçeneğiyle misafirlerine hizmet veriyor.

Shell Select: Lezzet Durakları Her Yerde

Shell, 2013 yılından beri Select marketleriyle yolculuklarınızda lezzet durağı olma hedefiyle büyüyor. Son yıllarda hem deli2go ürün çeşitliliğindeki hem de Select noktası sayısındaki artışla bu hedefini hızla gerçekleştiriyor. Şirket, uzman ekibi tarafından oluşturulan geniş ürün gamını her gün ortalama 1 milyonun üzerinde misafiriyle buluşturuyor.Shell Select Marketleri 1000'e Ulaştı: Yolculuklarınızda Lezzet Durakları Artık Her Yerde

Kahve Tutkunlarının Yeni Adresi: Shell Select

Shell, kahveyi lokomotif ürünü olarak benimseyerek, çekirdekten yeni çekilmiş ve taze sütten hazırlanan kahveleriyle kahve severlerin beğenisini kazandı. Yaz aylarında buzlu kahve ürün gamına eklendi ve özel buz makineleriyle sunum kalitesi arttırıldı. Bu çalışmaların sonucunda Shell, Türkiye’de en çok kahve satan ilk 5 firmadan biri haline geldi.

Select Satışları Bayileri Güldürüyor

Shell&Turcas CEO’su Emre Turanlı, Select marketlerin bayilerinin operasyonel başarılarını artırdığını ve akaryakıt gelirini ikiye katlayan bayiler olduğunu belirtiyor. Shell, deli2go ürünlerini istasyonlar dışında da mobil bir araçla konser, festival ve yarış gibi etkinliklerde sunuyor.

Shell Select: Yolculuklarınızın Lezzet Durağı

Shell, Select marketleriyle yolculuklarınızı konforlu ve lezzetli hale getirmeyi amaçlıyor. 1000 istasyondaki Select marketleri, kaliteli ürün ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla hizmet veriyor.

Shell Select marketleri, sunduğu geniş ürün yelpazesi ve yüksek kaliteli ürünleriyle yolculuklarınızda lezzet durağı olmaya devam ediyor. Shell, Select marketlerin sayısını artırmaya ve misafirlerine daha iyi hizmet sunmaya devam edeceğini belirtiyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir