USD34,23
EURO37,32
JPY0,229600
RUB0,352900
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.860,30
GR. ALTIN2.937,30
BTC66.815,74
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. SPK’dan Fon Dönüşümüne Onay: Foneria Portföy Üçüncü Fon Hisse Senedi Fonuna Dönüşüyor

SPK’dan Fon Dönüşümüne Onay: Foneria Portföy Üçüncü Fon Hisse Senedi Fonuna Dönüşüyor

SPK'dan Fon Dönüşümüne Onay: Foneria Portföy Üçüncü Fon Hisse Senedi Fonuna Dönüşüyor
SPK'dan Fon Dönüşümüne Onay: Foneria Portföy Üçüncü Fon Hisse Senedi Fonuna Dönüşüyor
service

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Foneria Portföy Üçüncü Serbest Fon’un Foneria Portföy Üçüncü Hisse Senedi Serbest Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon)’a dönüştürülmesine izin verdi. SPK’nın haftalık bülteninde yer alan karar, fonun izahname tadil metninin de onaylandığını gösteriyor.

Fon Dönüşümü Onaylandı

SPK, Foneria Portföy Üçüncü Serbest Fon’un dönüşüm talebini değerlendirdi ve olumlu sonuçlandırdı. Bu karar, fonun yatırım stratejisini değiştirmesine ve hisse senetlerine daha fazla odaklanmasına olanak sağlayacak. Fon, artık daha yüksek oranda hisse senedi yatırımı yapacak ve portföyünü çeşitlendirerek yatırımcılarına daha fazla getiri potansiyeli sunabilecek.

SPK'dan Fon Dönüşümüne Onay: Foneria Portföy Üçüncü Fon Hisse Senedi Fonuna Dönüşüyor

Foneria Portföy Üçüncü Fon Dönüşümü

Foneria Portföy Üçüncü Serbest Fon, SPK’nın onayıyla Foneria Portföy Üçüncü Hisse Senedi Serbest Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon)’a dönüşecek. Bu dönüşüm, fonun yatırım stratejisini hisse senetlerine yoğunlaştırmasını sağlayacak ve daha yüksek getiri potansiyeli sunabilecek.

SPK’nın Foneria Portföy Üçüncü Serbest Fon’un dönüşümüne izin vermesi, fonun yatırım stratejisinde önemli bir değişikliği işaret ediyor. Fonun hisse senedi yoğun bir yapıya dönüşmesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunarken piyasada rekabeti de artıracak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir