USD34,25
EURO37,09
JPY0,226300
RUB0,353500
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.869,43
GR. ALTIN3.015,30
BTC66.974,31
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor

SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor
SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor
service

SunExpress, 16 Eylül 2024 tarihinden itibaren Helmut Wölfel’i Ticaret Direktörü olarak atadığını duyurdu. Wölfel, sekiz yıldır bu görevi yürüten ve Ekim sonunda emekliye ayrılacak olan Peter Glade’in yerine geçecek.

Tecrübeli Bir Lider SunExpress’e Katılıyor

Havacılık sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan Wölfel, son olarak Discover Airlines Ticaret Direktörlüğü görevini yürütüyordu. Daha önce Lufthansa Grup bünyesinde çeşitli yönetim pozisyonlarında bulunan Wölfel, insan kaynakları, bilgi teknolojileri ve ağ planlama alanlarında uzmanlık kazandı.

SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor

SunExpress’in Geleceği İçin Hedefler

Wölfel, SunExpress’in uçuş ağını genişletmeyi, müşteri deneyimini iyileştirmeyi ve ileri teknoloji kullanarak hizmetleri daha hızlı ve verimli hale getirmeyi hedefliyor. SunExpress’in ticari stratejisini yönetecek olan Wölfel, şirketin gelecekteki büyümesinde önemli bir rol oynaması bekleniyor.

SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel Göreve Başlıyor

SunExpress’in Yeni Ticaret Direktörü: Helmut Wölfel

SunExpress CEO’su Max Kownatzki, Wölfel’in geniş ticari deneyimi ve başarı dolu geçmişinin şirketin gelecekteki başarısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyor. Kownatzki, Peter Glade’e liderliği ve başarı hikayelerine imza attığı için teşekkür etti.

SunExpress, Helmut Wölfel’in tecrübesi ve vizyonuyla büyümeye devam edecek. Wölfel’in liderliğinde, SunExpress’in müşteri memnuniyetini artırması ve rekabetçi bir şekilde büyümesi bekleniyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir