USD34,26
EURO37,00
JPY0,226800
RUB0,357800
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.025,07
BTC67.350,11
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100’den Fazla Kripto Para Alın

Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100’den Fazla Kripto Para Alın

Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100'den Fazla Kripto Para Alın
Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100'den Fazla Kripto Para Alın
service

Catizen, oyuncuların sanal kedi kafelerinde kedileri seviye atlatmak için birleştirmelerini gerektiren benzersiz bir Telegram tabanlı oyundur. Bu oyun, Türk Lirası ile Catizen (CATI) satın almak isteyenler için en uygun kripto para borsası olan Binance TR’de işlem görmektedir.

Catizen (CATI) Nedir?

Catizen, oyuncuların pasif bir şekilde etkileşime girmesine izin vermek yerine aktif katılım ve stratejik karar verme talep ederek diğer Telegram oyunlarından ayrılıyor. Oyuncular, vKITTY olarak bilinen oyun içi para birimini kazanmak için ziyaretçilerin kedilerle etkileşime girdiği sanal bir kedi kafesini yönetiyor. Oyuncular birinci seviye bir kediyle oyuna başlıyor ve ziyaretçiler onunla vakit geçirdikçe vKITTY kazanıyor. Oyun ilerledikçe kafeye daha fazla kedi katılıyor ve oyuncular aynı seviyedeki iki kediyi birleştirerek daha yüksek seviyeli bir kedi haline getirerek kazanç potansiyeli artırıyor.

Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100'den Fazla Kripto Para Alın

Catizen (CATI) Nasıl Alınır?

Catizen, oyuncuların ziyaretçilerin kedilerle etkileşime girerek vKITTY olarak bilinen oyun içi para birimini kazandıkları sanal bir kedi kafesini yönetmelerine imkan tanımaktadır. Oyuncular birinci seviye bir kediyle oyuna başlar ve ziyaretçiler onunla vakit geçirdikçe vKITTY kazanır. Oyun ilerledikçe kafeye daha fazla kedi katılır ve oyuncular aynı seviyedeki iki kediyi birleştirerek daha yüksek seviyeli bir kedi haline getirerek kazanç potansiyeli artırılır.

Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100'den Fazla Kripto Para Alın

Binance TR’de Hesap Nasıl Açılır?

Binance TR, Türkiye’de Catizen (CATI) satın almak isteyen yatırımcılar için en uygun bir kripto para borsasıdır. Hızlı bir şekilde hesap oluşturulabilen Binance TR’de CATI dahil 100’den fazla kripto para alınıp satılabilmektedir. Binance TR’de hesap açmak için trbinance.com adresine gitmeniz ve ‘Hesap Oluştur’ adımından devam etmeniz gerekmektedir.

Catizen (CATI) Nasıl Alınır? Türk Lirası ile 100'den Fazla Kripto Para Alın

Binance TR’de Hesap Nasıl Onaylatılır?

Binance TR’de kimlik doğrulaması, kripto para alım satımına başlamadan önce ve hesap oluşturma sırasında gerçekleştirilmesi gereken güvenlik prosedürlerinden biridir. Bu işlem aynı zamanda hem kullanıcıyı hem de kripto para borsasını korumak için gerekmektedir. Tercihinize göre doğrulama işlemini telefonunuzdan ya da Binance TR’nin resmi web sitesi üzerinden yapabilirsiniz.

Binance TR’de Nasıl TL Yatırılır?

Binance TR hesabınıza tüm bankalar üzerinden kolayca TL yatırabilirsiniz. Vakıfbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Akbank, Fibabanka, Şekerbank, Türkiye Finans hesaplarınızdan ise 7/24 TL yatırabilir ve kesintisiz şekilde işlem yapabilirsiniz.

TL ile Binance TR’de Nasıl CATI Coin Alınır?

Para yatırma işleminin ardından Binance TR web sitesinde sol üst menüsünde bulunan ‘Al-Sat’ seçeneğine tıklayarak TL ile CATI coin satın alım adımına geçebilirsiniz. Bu seçeneğe tıkladıktan sonra açılacak sayfanın sağ tarafındaki arama kısmına ‘CATI’ yazarak gelen sonuçlardan CATI/TRY seçeneğine tıklayarak TL ile CATI satın alım sayfasına gidebilirsiniz.

Binance TR Nedir?

Ürettiği işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Türkiye’deki kripto para yatırımcılarına özel platformu Binance TR’yi 2020’de resmen hizmete sunmuştur. Merkezi İstanbul’da bulunan kripto para borsasına trbinance.com adresinden erişilebilmektedir.

Catizen (CATI), Telegram’a özgü mini uygulamaların sunduğu ilgi çekici ve stratejik bir deneyim arayan oyuncular için benzersiz bir oyun. Oyuncuların sanal kedi kafelerindeki kedileri seviye atlatmak için birleştirmelerini gerektiren kaydırma mekaniği, gündelik oyun ortamında canlandırıcı bir değişiklik sunuyor. Türk Lirası ile Catizen (CATI) satın almak isteyenler için en uygun platform Binance TR’dir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir