USD34,25
EURO37,02
JPY0,228600
RUB0,357900
GBP44,53
EURO/USD1,08
BIST8.838,60
GR. ALTIN3.025,88
BTC67.678,40
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Donald Trump’ın 16 Eylül’de Başlatılacak Yeni Kripto Projesi: World Liberty Financial

Donald Trump’ın 16 Eylül’de Başlatılacak Yeni Kripto Projesi: World Liberty Financial

Donald Trump'ın 16 Eylül'de Başlatılacak Yeni Kripto Projesi: World Liberty Financial
Donald Trump'ın 16 Eylül'de Başlatılacak Yeni Kripto Projesi: World Liberty Financial
service

Eski ABD Başkanı Donald Trump, yeni merkeziyetsiz finans (DeFi) kripto projesi World Liberty Financial’ın lansman tarihini açıkladı. Proje, ABD doları bağlı stablecoin’ler ve DeFi’yi kullanarak küresel finans piyasalarında ABD dolarının hakimiyetini sürdürmeyi amaçlıyor.

Kripto ve DeFi ile Geleceğe Adım

Trump, sosyal medya platformu X’te paylaştığı bir video güncellemesinde, DeFi platformunun 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de başlatılacağını duyurdu. Trump videoda, “World Liberty Financial’ın lansmanı için 16 Eylül’de saat 20.00’de Twitter Spaces’ta bana katılın. Kripto ile geleceği kucaklıyor ve yavaş ve modası geçmiş büyük bankaları geride bırakıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Donald Trump'ın 16 Eylül'de Başlatılacak Yeni Kripto Projesi: World Liberty Financial

ABD Dolarına Bağlı Stablecoin’ler ve DeFi Vizyonu

Proje, daha önce yayınladığı yol haritasında, ABD doları bağlı stablecoin’leri ve merkeziyetsiz finans kavramını dünya çapında yayma misyonunu vurgulamıştı. World Liberty Financial, stablecoin’lerin DeFi’nin temelini oluşturduğuna inanıyor ve ABD doları bağlı dijital varlıkların DeFi protokolleri için küresel bir yerleşim katmanı olarak kalmasını hedefliyor.

World Liberty Financial: Trump’ın Yeni Kripto Projesi

Proje ayrıca, siber güvenlik firmaları ve önde gelen DeFi platformu Aave (AAVE) ile yakın iş birliği içinde çalıştığını belirtti. Trump, projeyi ilk olarak Ağustos ayında The DeFiant Ones adıyla duyurmuştu. World Liberty Financial’ın lansmanı, Trump’ın kripto ve DeFi alanına artan ilgisinin bir göstergesi olarak görülüyor.

World Liberty Financial’ın lansmanı, Trump’ın kripto ve DeFi alanına artan ilgisinin bir göstergesi olarak görülüyor. Proje, ABD dolarının küresel finans piyasalarındaki hakimiyetini sürdürmek için stablecoin’leri ve DeFi’yi kullanmayı amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir