USD34,23
EURO37,07
JPY0,226200
RUB0,353300
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.009,50
BTC67.716,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Efor Çay, BAE’li Kahve Devi Maatouk ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı: 2 Marka, 1 Global Hedef

Efor Çay, BAE’li Kahve Devi Maatouk ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı: 2 Marka, 1 Global Hedef

Efor Çay, BAE'li Kahve Devi Maatouk ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı: 2 Marka, 1 Global Hedef
Efor Çay, BAE'li Kahve Devi Maatouk ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı: 2 Marka, 1 Global Hedef
service

Efor Çay Sanayi Tic. A.Ş. (EFORC), BAE’li kahve üretim şirketi Maatouk 1960 Factory L.L.C. (Maatouk) ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, her iki şirketin ürünlerini global pazarlara taşımayı ve ortak girişimler yoluyla yeni fırsatlar yaratmayı hedefliyor.

Efor Çay ve Maatouk: Birlikte Güçlü

Efor Çay, geniş bir yelpazede kahve ürünleri, kahve aksesuarları ve kahve makineleri tedarik eden Maatouk ile iş birliği anlaşması imzaladı. İmzalanan sözleşme kapsamında, her iki şirket kendi ülkelerinde diğer şirketin ürünlerinin pazarlanması ve dağıtımını üstlenecek. Ayrıca, ortak iş birliği içerisinde ürün yelpazesi genişletilecek ve Türkiye’de birlikte ürün üretimi yapılacak.

Efor Çay, BAE'li Kahve Devi Maatouk ile İş Birliği Anlaşması İmzaladı: 2 Marka, 1 Global Hedef

Ortak Kiosklar ve Mağazalar

Anlaşma, her iki markanın satışlarının yapıldığı ortak kiosklar ve mağazalar kurulmasını da içeriyor. Bu kapsamda, Maatouk’a ait ürünler EFOR markasıyla iş birliği içerisinde pazarlanacak. EFOR ürünleri ise Maatouk tarafından başta Körfez ülkeleri olmak üzere Dünya’nın çeşitli ülkelerinde satışa sunulacak.

Efor Çay ve Maatouk: Ortak Tasarımlar

Sözleşme kapsamında, EFOR ve Maatouk tasarımlarını birleştirerek her iki markanın ve işbirliği içerisinde olan markaların satışının yapıldığı ortak kiosklar kurulacak.

Efor Çay ve Maatouk arasındaki stratejik iş birliği, her iki şirketin de global pazarda büyüme hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlayacak. Ortak girişimler ve ürün yelpazesinin genişletilmesi, tüketicilere daha geniş bir ürün seçeneği sunacak ve her iki markanın da marka bilinirliğini artıracaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir