USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.088,01
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ünlü Yatırımcı Celestia’ya (TIA) Güvenini Koruyor: ‘5 Doların Altında TIA Alabilirdim!’

Ünlü Yatırımcı Celestia’ya (TIA) Güvenini Koruyor: ‘5 Doların Altında TIA Alabilirdim!’

Ünlü Yatırımcı Celestia'ya (TIA) Güvenini Koruyor: '5 Doların Altında TIA Alabilirdim!'
Ünlü Yatırımcı Celestia'ya (TIA) Güvenini Koruyor: '5 Doların Altında TIA Alabilirdim!'
service

Ünlü yatırımcı Chris Burniske, Celestia (TIA) coin’ine olan güvenini yeniden teyit etti ve büyük bir toparlanma beklediğini belirtti. Burniske, TIA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 77 altında işlem görüyor olmasına rağmen, altcoinden toplamaya devam ettiğini söyledi.

Celestia’ya İlgi Artıyor

Burniske, TIA’nın gelecek ay gerçekleşecek olan büyük token kilidinin açılmasıyla ilgili korkuların abartıldığını ifade etti. Ona göre birçok kişi Ekim ayındaki bu büyük kilit açılışına odaklanmış durumda ve bu durumun TIA’yı olumsuz etkileyeceğini düşünenler short pozisyonlar açarak tepki gösteriyor.

Ünlü Yatırımcı Celestia'ya (TIA) Güvenini Koruyor: '5 Doların Altında TIA Alabilirdim!'

Kilit Açılışı ve Piyasa Beklentileri

Burniske, herkesin Ekim ayında gerçekleşecek ‘büyük TIA kilit açılışına’ odaklandığını ve bunun sonucunda altcoin’in değersizleşeceğini düşünenlerinde yanıldıklarını ifade etti. Ona göre ‘kötü niyetli’ olarak nitelendirilen risk sermayedarları beklenildiği gibi satış yapmayacaklar.

Ünlü Yatırımcı Celestia'ya (TIA) Güvenini Koruyor: '5 Doların Altında TIA Alabilirdim!'

Celestia’nın Gücü

Burniske’ye göre kötü niyetli risk sermayedarları likiditeye kavuştuğunda ekosistemin ivmesini ve ekibin hedeflerini gördükleri için Ekim ayında beklenildiği gibi satış yapmaları olası değil. TIA’nın en büyük destekçilerinin birçoğu yansıtıldığından daha az kısa vadeli odaklı olmaktadır.

Ekosistemin Gücü ve Geleceği

Celestia ekosisteminin ideolojik olarak bağlı ve çeşitli geliştiricilerle tüm alanlarda aktif olduğunu belirten Burniske, bu durumun erken dönem Bitcoin, Ethereum ve Solana enerjisini hatırlattığını söyledi. Piyasa beklenenden daha az satış baskısı olduğunu fark ettiğinde short pozisyon açanlar zarar göreceği konusunda uyararak şunları söyledi:

Celestia, kullanıcı sayısıyla birlikte ölçeklenen ve kullanıcılara kendi Blockchain’lerini başlatma imkanı sunan ‘modüler veri erişilebilirliği’ sağlayan bir Blockchain olmayı hedeflemektedir. Burniske’nin yorumu Celestia’nın geleceğine yönelik güçlü bir inancı yansıtıyor. Ekosistemin güçlü temelleri ve uzun vadeli vizyonu kısa vadeli piyasa endişelerinin üstesinden gelmeye yardımcı olabilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir