USD34,09
EURO38,07
JPY0,240600
RUB0,369800
GBP45,36
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.841,59
BTC63.936,04
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Wisconsin’de 200’den Fazla Kişi Kripto Para Desteği İçin Toplandı

Wisconsin’de 200’den Fazla Kişi Kripto Para Desteği İçin Toplandı

Wisconsin'de 200'den Fazla Kişi Kripto Para Desteği İçin Toplandı
Wisconsin'de 200'den Fazla Kişi Kripto Para Desteği İçin Toplandı
service

Amerika seçimleri öncesinde düzenlenen “America Loves Crypto” (Amerika Kriptoyu Seviyor) turu, Wisconsin’de büyük bir ilgiyle karşılandı. 13 Eylül Cuma günü Milwaukee’deki Red Rock Saloon’da düzenlenen etkinliğe 200’den fazla Bitcoin ve kripto para meraklısı katıldı.

Wisconsin Eyalet Emeklilik Fonu’nun Bitcoin Yatırımı

Bu yıl Mayıs ayında Wisconsin Eyaleti Yatırım Kurulu (SWIB), 162 milyon dolar değerinde Bitcoin ETF’si satın alarak ABD’de bir ilke imza attı. Wisconsin, Bitcoin’e yatırım yapan ilk eyalet emeklilik fonu oldu. Proof of Workforce kurucusu Dom Bei, bu hamlenin diğer fonlara da örnek olabileceğini belirtti.

Wisconsin'de 200'den Fazla Kişi Kripto Para Desteği İçin Toplandı

Partiler Üstü Kripto Para Desteği

Etkinliğe hem Cumhuriyetçi hem Demokrat partiden politikacılar katıldı. Washington County yöneticisi Josh Schoemann, kripto paraların ortalama Amerikalı için refah anlamına geldiğini söyledi. Milwaukee şehir meclis üyesi Peter Burgelis ise kripto paraların önemini vurgulayarak, seçmenleri oy vermeye çağırdı.

Bitcoin, Temsili Demokrasi ve Şeffaflık

Bağımsız senatör adayı Phil Anderson, Bitcoin ve kriptonun parti çizgilerini aşabilen nadir konulardan biri olduğunu belirtti. Anderson, mevcut hükümet sisteminin temsil yeteneğini kaybettiğini ve Bitcoin’in hükümeti daha şeffaf ve hesap verebilir hale getirebileceğini ifade etti.

Özetle Bitcoin ve kripto paraların Wisconsin’de gördüğü bu geniş tabanlı destek, sektöre ilişkin politikaların şekillenmesinde önemli bir rol oynayabilir. Hem kamu emeklilik fonlarının yatırımları hem de partiler üstü politikacıların katılımı, kripto paraların gelecekte daha fazla benimsenebileceğinin sinyallerini veriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir