USD34,11
EURO38,11
JPY0,237800
RUB0,367500
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.967,47
GR. ALTIN2.860,77
BTC63.651,85
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat %27’den Fazla Yükseldi!

Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat %27’den Fazla Yükseldi!

Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat 'den Fazla Yükseldi!
Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat %27'den Fazla Yükseldi!
service

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, vadeli işlemler platformuna yeni bir altcoin daha ekliyor. 18 Eylül 2024 tarihinde TSİ 16.30’da Binance Vadeli İşlemler’de KDAUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesi kullanıcılara sunulacak. Sözleşme, yatırımcılara 75 kata kadar kaldıraçla ticaret imkanı verecek.

Kadena İle Binance Kullanıcılarına Daha Fazla Seçenek

Binance, kullanıcılarına geniş bir yelpazede kripto para ticareti fırsatı sunmaya devam ediyor. KDAUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesi ile Kadena (KDA) ve Tether (USDT) arasında kaldıraçlı işlemler yapabilmek mümkün olacak. Yatırımcılar, bu yeni işlem sözleşmesi sayesinde piyasa hareketlerinden daha fazla kazanç sağlama veya risklerini yönetme fırsatına sahip olacak.

Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat 'den Fazla Yükseldi!

Kadena İçin Vadeli İşlemler

KDAUSDT vadeli işlem sözleşmesinin en önemli avantajlarından biri de yüksek kaldıraç oranı. 75 kat kaldıraç seçeneği ile kullanıcılar küçük fiyat hareketlerinde bile büyük kazançlar elde edebilecek. Elbetteki yüksek kaldıraç kullanan kullanıcılar aynı oranda yüksek risk de almış olacak. KDAUSDT sürekli vadeli işlem sözleşmesi USDⓈ-Marjinli olarak işlem görecek, yani işlem paritesinin kar ve zararları USDT cinsinden hesaplanacak. Dahası yeni işlem sözleşmesinin bir diğer önemli detayı ise fonlama ücreti. Başlangıç aşamasında fonlama oranı standart yüzde +/- 2,00 olacak. Fonlama ücreti yatırımcılardan her dört saatte bir tahsil edilecek.

Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat 'den Fazla Yükseldi!

Yatırımcıların Dikkat Etmesi Gerekenler

Öte yandan Binance, kullanıcılarını kaldıraçlı işlemlerde dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yüksek kaldıraç, potansiyel kazançları artırıyor olsa da aynı zamanda kayıp riskini de artırmaktadır. Bu nedenle kullanıcıların piyasadaki eğilimi dikkatle takip etmeleri ve stratejik hareket etmeleri gerekiyor. Binance’in sunduğu bu yeni yatırım seçeneği özellikle risk yönetimi stratejilerini doğru bir şekilde uygulayan deneyimli yatırımcılar için büyük bir fırsat olabilir.

Binance, Kadena (KDA) İçin Vadeli İşlemler Platformuna Saat Verdi: Fiyat 'den Fazla Yükseldi!

Binance’in duyurusu sonrası KDA’nın fiyatı sert yükseldi. CoinMarketCap verilerine göre altcoin yüzde 27’nin üzerinde yükselişle 0,6419 doların üzerine çıktı. Binance, kullanıcılarını kaldıraçlı işlemlerde dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yüksek kaldıraç, potansiyel kazançları artırıyor olsa da aynı zamanda kayıp riskini de artırmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir