USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance Labs 18 Eylül’de Yeni Yatırımını Duyurdu: Hemi Labs Seçildi

Binance Labs 18 Eylül’de Yeni Yatırımını Duyurdu: Hemi Labs Seçildi

Binance Labs 18 Eylül'de Yeni Yatırımını Duyurdu: Hemi Labs Seçildi
Binance Labs 18 Eylül'de Yeni Yatırımını Duyurdu: Hemi Labs Seçildi
service

Binance borsasının yatırım kolu olan Binance Labs, yeni yatırımını duyurdu. Paylaşılan duyuruda, Hemi Labs’ın seçildiği açıklandı. Hemi Labs, Bitcoin ve Ethereum ağlarını entegre eden bir layer2 ağı olan Hemi Network’ü geliştiriyor. Peki bu girişim ne iş yapıyor, Binance neden onu seçti?

Binance Labs Hemi Labs’a Neden Yatırım Yaptı?

Binance, Bitcoin ve Ethereum arasındaki güvenli varlık transferini kolaylaştırmak için, Hemi Labs’a yatırım yaptı. Hemi, Proof-of-Proof (PoP) konsensüs mekanizmasıyla çalışıyor ve merkezi olmayan uygulamalar (hApps) geliştirmeyi, Hemi Sanal Makinesi (hVM)’nin Bitcoin ile çalışabilirliğini artırmayı hedefliyor.

Binance Labs 18 Eylül'de Yeni Yatırımını Duyurdu: Hemi Labs Seçildi

Hemi Labs’ın Gelecek Planları

Hemi Labs, önümüzdeki 12 ay içinde, Bitcoin ve Ethereum tarafından desteklenen güvenilir zincirler arası geçiş sistemi, yapay zeka için güvenli veri bağlantıları ve DeFi uygulamaları geliştirmeyi hedefliyor.

Binance Labs, Hemi Labs’a yaptığı yatırımla blockchain teknolojisinin gelişmesine destek olmayı ve daha güvenli, ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir bir dijital ekonomi yaratmayı hedefliyor. Hemi Network’ün başarılı olması, kripto para piyasasının büyümesine önemli katkıda bulunacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir