USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT’in Geleceğini Öngörüyor

2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT’in Geleceğini Öngörüyor

2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT'in Geleceğini Öngörüyor
2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT'in Geleceğini Öngörüyor
service

Ünlü kripto para analisti Bluntz, Layer-1 protokolü Sui (SUI) ve Simon’s Cat (CAT) için yeni bir yükseliş trendinin başlayabileceğini ifade etti. Bluntz, teknik analizlere ve Elliott Dalga Teorisi’ne dayanarak bu iki altcoin’in önümüzdeki haftalarda ve aylarda önemli kazançlar sağlayabileceğini düşünüyor.

Sui Yeni Bir Yükseliş Trendine Giriyor

Bluntz, X’deki takipçilerine SUI’nin ABC düzeltme dalgasının ardından daha yükselen dipler oluşturarak yükselişe geçtiğini belirtti. Bluntz, “SUI, teknik olarak yüksek zaman diliminde yeniden yükseliş trendine girdi, daha yüksek dipler ve daha yüksek tepeler + önemli seviye zaten aşıldı. Bence önümüzdeki haftalar ve aylarda birkaç kişiyi şaşırtacak.” dedi. Analist, Elliott Dalga teorisine dayanarak SUI’nin önümüzdeki haftalarda 1,80 dolara kadar yükselebileceğini düşünüyor.

2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT'in Geleceğini Öngörüyor

Simon’s Cat Yeni Bir Ralliye Hazırlanıyor

Bluntz, kedi temalı memecoin Simon’s Cat (CAT) için de 0,00003 dolar seviyesindeki direnci kırdıktan sonra yeni bir yükselişin başlayabileceğini söyledi. Bluntz, “CAT burada adeta bir canavar gibi işlem görüyor, piyasalar düşüş trendindeyken bile sürekli yükseliyor ve önceki zirvelerde konsolide oluyor. Bunun çok daha yükseğe çıkacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Simon’s Cat, geçen ay BNB Chain üzerinde başlatılan ve İngiliz animasyon serisi Simon’s Cat’e dayanan yeni bir memecoin’dir. Analist, CAT’in yeni ralliler görebilmesi için 0,000036 dolar seviyesindeki direncini aşması gerektiğini belirtti.

2 Altcoin İçin Yükseliş Sinyalı: Ünlü Analist SUI ve CAT'in Geleceğini Öngörüyor

Analistin bu tahminleri, yatırımcıların dikkatini SUI ve CAT gibi altcoin‘lere çekti. Ancak, kripto para piyasasının yüksek volatilitesi göz önüne alındığında, yatırımcıların kendi araştırmalarını yapmaları ve riskleri değerlendirmeleri önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir