USD34,09
EURO38,07
JPY0,239900
RUB0,370000
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.835,45
BTC62.832,53
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Foresight Ventures, Aptos’a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin %11’den Fazla Yükseldi!

Foresight Ventures, Aptos’a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin %11’den Fazla Yükseldi!

Foresight Ventures, Aptos'a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin 'den Fazla Yükseldi!
Foresight Ventures, Aptos'a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin %11'den Fazla Yükseldi!
service

Kripto para dünyasının öncü yatırım fonlarından Foresight Ventures, Layer-1 Blockchain ağı Aptos’a (APT) milyonlarca dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurdu. Bu yatırımın Aptos ekosisteminin büyümesini hızlandırması ve projenin daha da güçlenmesi bekleniyor.

Yatırım Aptos’un Büyüme Hedefleri İçin Kullanılacak

Aptos, Layer-1 Blockchain altyapısında ölçeklenebilirlik ve esneklik sunarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi hedefliyor. Foresight Ventures’ın yaptığı bu stratejik yatırım, projenin planladığı büyüme hedeflerini gerçekleştirmesi için önemli bir kaynak sağlayacak. Layer-1 Blockchain çözümü bu yatırımla birlikte hem geliştirici topluluğunu büyütmeyi hem de daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor. Aptos ekibi, yatırımın ürün geliştirme sürecini hızlandırmak ve ağın likiditesini artırmak için kullanılacağını açıkladı. Ayrıca Blockchain altyapısının esnekliğini artırarak, geliştiricilere ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunulması planlanıyor. Proje, bu yatırım ile daha güçlü bir ekosistem oluşturarak diğer Blockchain projelerine karşı rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

Foresight Ventures, Aptos'a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin 'den Fazla Yükseldi!

Aptos’un Blockchain Dünyasındaki Konumunu Güçlendirecek

Foresight Ventures’ın Aptos’a yatırım kararı, Blockchain dünyasında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Yatırım, Aptos’un uzun vadeli vizyonunu desteklerken aynı zamanda projenin teknolojik yeniliklerini de hızlandırmayı amaçlıyor. Aptos, bu yatırımla birlikte Blockchain dünyasında daha güçlü bir konuma gelmesine yardımcı olacak.

Foresight Ventures, Aptos'a 11 Milyon Dolar Yatırım Yaptı: APT Coin 'den Fazla Yükseldi!

Öte yandan, yatırım haberi sonrası Aptos’un ana ağ varlığı APT coin’in fiyatı sert şekilde yükseldi. Kripto veri ve fiyat platformu CoinMarketCap’in verilerine göre, altcoin son 24 saatte yüzde 11,27 yükselişle 6,47 dolardan işlem görüyor. Dahası, altcoin’in işlem hacmi de fiyatla birlikte arttı. Hacim, yüzde 58,12 artışla 148.22 milyon dolara yükseldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir