USD34,06
EURO38,06
JPY0,240300
RUB0,370100
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,24
BTC62.972,31
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte %19’luk Artış Bekleniyor

Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte %19’luk Artış Bekleniyor

Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte 'luk Artış Bekleniyor
Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte %19'luk Artış Bekleniyor
service

Kripto para analisti Rekt Capital, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki haftalar ve aylarda yükseliş eğilimine girebileceğini söylüyor. Analiste göre, Bitcoin son birkaç ayını yeniden birikim aşamasında geçirdikten sonra parabolik bir yükselişin eşiğinde.

Parabolik Faz ve Tarihsel Döngüler

Rekt Capital, Bitcoin’in her döngüde parabolik fazının öngörülebilir bir süre devam ettiğini belirtti. Analist, Bitcoin’in yeniden birikim aşamasının halving’den 160 gün sonra sona erdiğini ve boğa piyasası zirvesinin halving’den 550 gün sonra gerçekleştiğini düşünürsek, parabolik fazın yaklaşık 390-400 gün sürmesi gerektiğini ifade etti. Bu da yaklaşık bir yıllık parabolik bir yükselişi işaret ediyor. Analiste göre, bu durum devam ederse, Eylül 2025 ortası veya Ekim 2025 ortası Bitcoin için bir boğa piyasası zirvesi anlamına gelebilir.

Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte 'luk Artış Bekleniyor

Halving Etkisi ve Gelecek Beklentileri

Bitcoin için blok ödül yarılanması, 4 yıllık döngüler bakımından önemli bir evre. Birçok analist tarihsel verileri ele alırken halving’i döngünün dönüm noktası olarak kabul ediyor. Rekt Capital da, aylar önce yaşanan blok ödül yarılanmasının peşinden beklenen yeni zirve yolculuğunun başlamak üzere olduğunu savunuyor. Analiste göre, Bitcoin halving olayının yaklaşık 151 gün önce gerçekleşmesi, yeni zirvelere doğru bir kırılmanın çok yakın olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Parabolik Yükselişe Hazır mı? Analist: Yakın Gelecekte 'luk Artış Bekleniyor

Özetle, Bitcoin’in tarihsel döngüleri ve halving sonrası fiyat hareketleri yatırımcılar ve analistler tarafından yakından takip ediliyor. Rekt Capital’ın analizine göre, önümüzdeki aylarda Bitcoin’de önemli bir yükseliş potansiyeli bulunabilir. Ancak kripto para piyasalarının volatil doğası göz önüne alındığında, yatırımcıların dikkatli olması ve piyasa dinamiklerini yakından izlemeleri önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir