USD34,11
EURO38,14
JPY0,237900
RUB0,367700
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.933,69
GR. ALTIN2.871,84
BTC63.478,24
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Profilo’ya Stevie Awards’tan Gümüş Ödül!

Profilo’ya Stevie Awards’tan Gümüş Ödül!

Profilo'ya Stevie Awards'tan Gümüş Ödül!
Profilo'ya Stevie Awards'tan Gümüş Ödül!
service

Profilo Ev Aletleri, iş dünyasının en büyük ödüllerinden biri olan Stevie Awards’tan ödül alarak uluslararası arenada başarısını kanıtladı.

Kabile Pazarlaması Projesi Ödüle Layık Görüldü


21. Uluslararası Stevie İş Ödülleri’nde, Profilo Ev Aletleri ‘Satış ve Gelir Elde Etme Başarısı’ kategorisinde Kabile Pazarlaması projesi ile Gümüş Stevie Ödülü’nü kazandı. Türkiye’nin en geniş dağıtım ağına sahip markalarından biri olan Profilo, bu ödül ile başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.
Profilo'ya Stevie Awards'tan Gümüş Ödül!

Stevie Awards Hakkında


Stevie Awards, dünya çapında üstün başarı gösteren kuruluşlar ve yöneticileri değerlendiren ve ödüllendiren bir organizasyondur. 21. Uluslararası İş Ödülleri’nde 62 ülkeden 3 bin 600’den fazla aday arasından ödül kazananlar belirlendi. Ödül kazananları seçmek için ise dünya çapında 300’den fazla yönetici jüri olarak görev yaptı.
Profilo'ya Stevie Awards'tan Gümüş Ödül!

Profilo’nun Başarı Hikayesi


BSH Ev Aletleri Türkiye CEO’su Alper Şengül, ödül hakkında yaptığı açıklamada, binlerce şirket arasından sıyrılarak ödüle layık görülmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Şengül, ürünlerinin yanı sıra perakendecilik yaklaşımının da yenilikçi bir deneyim sunduğunu vurguladı. Profilo’nun uluslararası arenada dikkat çekmesinin gurur verici olduğunu belirten Şengül, bu motivasyonla daha güzel işlere ve yeni projelere imza atacaklarına inandığını söyledi.
Profilo'ya Stevie Awards'tan Gümüş Ödül!

Profilo Ev Aletleri’nin Stevie Awards’tan Gümüş Ödül alması, markanın uluslararası arenada elde ettiği başarının önemli bir göstergesi. Bu ödül, Profilo’nun inovasyon, pazarlama ve müşteri odaklı yaklaşımının dünya çapında takdir edildiğini kanıtlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir