USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.219,27
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 291% Artış! Simon’s Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi

291% Artış! Simon’s Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi

291% Artış! Simon's Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi
291% Artış! Simon's Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi
service

Simon’s Cat (CAT) tokeni, geniş bir takipçi kitlesine sahip kripto para analisti Bluntz’un dikkatini çekti. Analist, CAT tokeninin büyük bir çıkışa hazırlandığını ve dikey birikim sonrası çıkışlar yaptığını belirtiyor.

CAT Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi

Sosyal medya platformu X’te 274.800 takipçisine seslenen Bluntz, CAT tokeninin büyük bir çıkışa hazır olduğunu belirtti. Analist, tokenin lansmanından bu yana sürekli bir yükseliş trendinde olduğunu ve dikey birikim sonrası çıkışlar yaptığını vurguladı. Bluntz, “CAT sezonu canlı ve iyi durumda, CAT dikey olarak birikim yapmaya ve ardından çıkış yapmaya devam ediyor, lansmandan bu yana sürekli bir yükseliş eğilimi var. Yüz güldüren bir çıkışın yakın olduğunu düşünüyorum.” dedi. Analistin paylaştığı grafiğe göre, CAT tokeninin dört saatlik zaman diliminde yükselen bir kanalın dışına çıkmaya hazırlandığı görülüyor. CAT tokeni, yazı sırasında $0.00004263 seviyesinden işlem görüyor ve 22 Ağustos’taki $0.0000109 düşük seviyesinden yaklaşık %291 artış göstermiş durumda. Popüler İngiliz animasyon web ve kitap serisi Simon’s Cat’e dayanan bu yeni meme tokeni, geçen ay piyasaya sürüldü ve şu anda 292 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

291% Artış! Simon's Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi

NEAR Protokolünde Yükseliş İşaretleri

Bluntz ayrıca birinci katman blok zinciri NEAR Protocol (NEAR) hakkındaki görüşlerini paylaştı. Analiste göre, NEAR’ın fiyatı yükselişe geçmeye başlıyor ve yapay zeka teknolojisi etrafındaki ilgi, bu yükselişi destekleyebilir. NEAR, Mayıs ayında kullanıcıların protokol üzerinde kendi yapay zeka uygulamalarını geliştirmelerini sağlayacak araçlar inşa ettiğini duyurmuştu. Bluntz bu konuda, “NEAR’ı burada tekrar beğeniyorum, altı aylık düşüş trendinin dışına çıkmaya başlıyor. Yapay zeka anlatısının bir noktada tekrar gündeme geleceğine eminim.” dedi. Analistin paylaştığı grafikte, NEAR’ın diyagonal direncini aşmaya çalıştığı görülüyor. Yazı anında NEAR $4.36 seviyesinden işlem görüyor.

291% Artış! Simon's Cat (CAT) Tokeninde Büyük Çıkış Beklentisi

Her iki kripto para biriminde de analistlerin beklentilerine paralel olarak potansiyel yükseliş sinyalleri gözlemleniyor. Özellikle CAT tokeninin hızlı yükselişi ve NEAR’ın yapay zeka alanındaki girişimleri yatırımcıların ilgisini çekebilir. Ancak, kripto para piyasalarının dalgalı doğası gereği, yatırımcıların kendi araştırmalarını yapmaları ve dikkatli olmaları önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir