USD34,15
EURO37,98
JPY0,238300
RUB0,367100
GBP45,43
EURO/USD1,11
BIST9.891,98
GR. ALTIN2.878,60
BTC63.563,01
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Goodyear’da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi

Goodyear’da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi

Goodyear'da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi
Goodyear'da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi
service

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. (GOODY), 23 Eylül 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile Genel Müdürlük görevine ani bir şekilde son verildiğini duyurdu.

Üst Yönetim Değişikliği

KAP’a yapılan açıklamada, Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 20 Eylül 2024 tarihli kararı ile Genel Müdür Marwa Atef Khairalla Abdelaziz Khairalla’nın görevine aynı tarih itibarıyla son verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, yeni bir atama yapılana kadar Genel Müdürlük görevini vekaleten Finans Direktörü Taha Feyzan Yıldırım’ın yürüteceği ifade edildi. Taha Feyzan Yıldırım, vekaleten Genel Müdürlük görevinin yanı sıra Finans Direktörlüğü görevini de sürdürecek.

Goodyear'da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi

Goodyear Lastikleri T.A.Ş. (GOODY) Genel Müdürlük Görevi

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’den yapılan açıklamada, görevden alınan Genel Müdür Marwa Atef Khairalla Abdelaziz Khairalla’nın ayrılışına ilişkin detaylı bir bilgi verilmedi. Şirket, yeni Genel Müdür ataması ile ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacağını duyurdu.

Goodyear'da Genel Müdürlük Görevi Sona Erdi

Goodyear Lastikleri T.A.Ş.’nin ani Genel Müdür değişikliği, şirketin geleceği hakkında soru işaretlerine neden oldu. Yatırımcılar ve piyasa analistleri, yeni Genel Müdür ataması ve şirketin stratejileriyle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir