USD34,14
EURO37,98
JPY0,237900
RUB0,373400
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
GR. ALTIN2.887,32
BTC62.967,45
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. TIA Coin %10 Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı

TIA Coin %10 Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı

TIA Coin Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı
TIA Coin %10 Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı
service

Son Dakika: TIA Coin, Celestia Vakfı’nın 100 milyon dolarlık fon toplama haberiyle %10’dan fazla yükseldi. Bu, TIA Coin’in yükseliş potansiyelini artıran önemli bir gelişme.

TIA Coin Neden Yükseliyor?

Bain Capital Crypto liderliğinde Syncracy Capital, 1kx, Robot Ventures, Placeholder ve diğer şirketlerin katılımıyla Celestia Vakfı 100 milyon dolar fon topladı. Ekosistemdeki projelerin desteklenmesi için ayrılan paranın boyutu böylece 155 milyar dolara tırmandı. Ekim 2023’teki lansmandan bugüne hızlı biçimde ekosistem inşa edildi. Layer1 ağlarını optimize etmek için yola çıkan Celestia kendi yürütme katmanıyla farklı ağlardan verilerin aktarımı üzerinde çalışıyor.

TIA Coin Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı

Celestia’nın Geleceği Parlak Görünüyor

Çok zincirli dünya Web3’ün geleceği ve bu alanda çalışma yapan projelerin hızlı büyümesi pek şaşırtıcı değil. Kısa süre önce çekirdek geliştiricilerin açıkladığı 1 gigabaytlık bloklara durmaksızın ölçeklendirme ve Celestia’nın rollup ekosistemine veri veriminde büyük bir artış getirme hedefi hız konusunu çok daha ileri seviyeye taşıyacak.

TIA Coin Atladı! Celestia Vakfı 100 Milyon Dolar Topladı

Celestia Vakfı Başkanı: “Fiber Optik Çağına Geçiyoruz”

Celestia’nın kurucu ortağı ve Celestia Vakfı Başkanı Mustafa Al-Bassam, “Celestia geçen yıl ilk modüler veri kullanılabilirlik katmanı olarak piyasaya çıktığında, blok alanını çevirmeli bağlantı döneminden geniş bant dönemine ölçeklendirdi. Şimdi de çekirdek geliştiriciler blok alanını fiber optik çağına ölçeklendirmek için teknik yol haritasını sundular – bunu yaparken de doğrulanabilir ve düşük gecikmeli olmasını sağladılar.”

TIA Coin Yükselişi Devam Edebilir

Hız konusundaki büyük devrimi geliştirme aşamasını yakın zamanda aşabilirlerse altcoinler için muhtemel yükseliş döneminde TIA Coin çok daha büyük zirvelere koşabilir.

Celestia Vakfı’nın 100 milyon dolarlık fon toplaması, TIA Coin’in yükseliş potansiyelini artıran önemli bir gelişme. Bu fonla Celestia ekosistemi daha da güçlenecek ve TIA Coin’in geleceği daha parlak görünecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir