USD34,14
EURO37,98
JPY0,237900
RUB0,373400
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
GR. ALTIN2.887,32
BTC62.967,45
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token

Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token

Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token
Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token
service

Kripto para piyasası ivme kaybederken yatırımcılar gelecek hakkında daha fazla netlik arıyor. DeFi ekosistemindeki toplam kilitli değer (TVL) 50 milyar dolar civarında istikrarlı bir şekilde seyrederken, en güçlü DeFi projeleri dikkat çekiyor. Bu yazıda, kripto piyasası duraklarken yatırımcıların dikkat etmesi gereken 5 DeFi projesi ve 2 yeni tokeni inceleyeceğiz.

En Güçlü DeFi Projelerine Yakından Bakış

Toplam kilitli değerde en yüksek hacme sahip altcoin Ethereum, Web3 lideri konumunda yer alıyor. Ancak, DeFi sisteminin büyümesiyle birlikte Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX) değerli protokollerle ekosistemlerini genişletiyor.

Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token

Solana ve Ethereum: DeFi’nin Devleri

Solana, yaklaşık 1 milyar dolar TVL ile büyük projeler arasına girmeyi başardı ve büyüyen ekosistemi ile merkezi olmayan finans spekülatörleri için ilgi çekici bir seçenek haline geldi. Ethereum ise seçilen DeFi projeleri arasında en düşük MCap/TVL oranına sahip. Bu durum, ETH fiyatının 27,527 milyar dolar toplam kilitli değer ile 9,5 orana sahip olduğunu gösteriyor.

Kripto Piyasası Duraklamada: En İyi 5 DeFi Projesi ve 2 Yeni Token

Avalanche: Gelecek Vaat Eden Bir Proje

Avalanche, Solana ve Ethereum’un hemen ardından öne çıkan bir proje. TVL’ye göre altıncı sırada yer alan AVAX, kripto para yatırımcıları için umut verici geliştirmeler sunuyor. Avalanche DeFi ekosistemi istikrarlı bir şekilde büyüyor, ancak AVAX fiyat hareketinde geride kalıyor.

Yeni Token Projeleri: Potansiyel Büyüme

Potansiyel büyümeye sahip DeFi projeleri ve ön satışlarla yatırımcıya sunulan tokenler de ilgi çekici seçenekler sunuyor. Bitcoin ETF Token ve Bitcoin Minetrix, bu kategoride öne çıkan iki proje.

Bitcoin ETF Token: Bitcoin ETF’lerine Bağlı Bir Proje

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen Bitcoin ETF Token, Bitcoin ETF’lerine dair haber akışı sağlayan bir ERC-20 tokeni. Ön satışlarda alıcıya sunulan token, Bitcoin ETF’leri onaylandıkça ödül verecek.

Bitcoin Minetrix: Merkezi Olmayan BTC Madenciliği

Bitcoin Minetrix (BTCMTX), sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasını sağlayan bir bulut madenciliği platformu. BTCMTX tokenin en önemli özelliği, üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırarak güvenli bir şekilde yatırımcının pasif gelir elde etmesine olanak vermesi.

Kripto piyasası duraklarken, en güçlü DeFi projeleri ve yeni tokenler, yatırımcılar için cazip seçenekler sunuyor. Ancak, uygun risk yönetimi her zaman önemlidir. Yatırım yapmadan önce araştırma yapmanız, risk toleransınızı değerlendirmeniz ve finansal danışmanlık almanız önerilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir