USD34,24
EURO37,09
JPY0,225800
RUB0,353200
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.904,06
GR. ALTIN3.017,75
BTC67.606,43
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Trump: “Kripto Harika Bir Geleceğe Sahip” – 35 Trilyon Dolarlık Borç Ödenebilir mi?

Trump: “Kripto Harika Bir Geleceğe Sahip” – 35 Trilyon Dolarlık Borç Ödenebilir mi?

Trump:
Trump: "Kripto Harika Bir Geleceğe Sahip" - 35 Trilyon Dolarlık Borç Ödenebilir mi?
service

ABD’nin 2024 başkanlık seçimleri için kampanya yürüten Donald Trump, kripto para birimlerine olan desteğini artırıyor. Trump, kriptonun geleceği hakkında sorulan bir soruya, “Kriptonun harika bir geleceği olduğunu düşünüyorum” diyerek yanıt verdi ve 35 trilyon dolarlık ulusal borcun kripto ile ödenebileceğini dile getirdi.

Bitcoin İşlemi Yapan İlk ABD Başkanı

Trump, aylar önce Bitcoin hakkında olumlu açıklamalar yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Bitcoin dostu PubKey barında Bitcoin kullanarak cheeseburger satın aldı ve Bitcoin işlemi yapan ilk ABD başkanı oldu.

Trump:

ABD’yi Kripto Merkezi Yapma Sözü

Trump, büyüyen kripto seçmen kitlesini kazanmak için Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında önceki olumlu açıklamalarını sürdürdü. Yeniden seçilmesi halinde ABD’yi “dünyanın kripto başkenti” yapma sözü verdi.

Kripto Paranın Siyasi Ana Akıma Girişi

Harris, Bitcoin veya kriptoyu açıkça belirtmese de son açıklamaları kripto dostu seçmenlere yönelik olumlu bir duruşa işaret ediyor. Son hamlesi daha önce bu konuda sessiz kaldığı önceki tutumuyla tezat oluşturuyor.

Her iki başkan adayı da artık açıkça Bitcoin ve kriptoyla ilgili politikaları tartıştığından kripto para birimleri siyasi ana akıma girmiş görünüyor. Kriptonun ABD siyasetindeki bu yükselişi gelecek seçimlerde kripto para birimlerinin ve blockchain teknolojisinin önemli bir rol oynayabileceğine işaret ediyor. Hem Trump hem de Harris’in kriptoya yönelik olumlu söylemleri düzenlemelerin ve politikaların seçmenler için kritik bir konu haline geldiğini gösterse de somut faydalarını zaman gösterecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir