USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.064,07
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. 22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır

22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır

22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır
22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır
service

Borsada işlem gören halka açık şirketlerin bedelli sermaye artırımı süreçleri devam ediyor ve 22 şirket Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay bekliyor. Rota Borsa, en güncel bedelli sermaye artırımı listesini sizin için hazırladı.

Bedelli Sermaye Artırımı Kararları


Bedelli sermaye artırımı kararı alan şirketlerin bedelli oranları, karar tarihleri ve SPK başvuru tarihleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır

2024 Yılında Bedelli Sermaye Artırımı Yapacak Şirketler


2024 yılında bedelli sermaye artırımı yapacak şirketler arasında Marka Yatırım Holding A.Ş. (MARKA), Skyalp Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş. (SKYLP), Sönmez Pamuklu Sanayii A.Ş. (SNPAM), Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MANAS), Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MTRYO), Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS), Batısöke Söke Çimento Sanayii T.A.Ş. (BSOKE), Yeşil Yatırım Holding A.Ş. (YESIL), Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. (SNKRN), Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (BAGFS), Denge Yatırım Holding A.Ş. (DENGE), Güler Yatırım Holding A.Ş. (GLRYH), Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DAGI), İzmir Fırça Sanayi ve Ticaret A.Ş. (IZFAS), Hektaş Ticaret T.A.Ş. (HEKTS), Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HDFGS), Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUKYO), Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT), Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. (EUYO), QNB Finansal Kiralama A.Ş. (QNBFL), Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (KRGYO), Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MANAS), Mega Polietilen Köpük Sanayi A.Ş. (MEGAP), Tat Gıda Sanayi A.Ş. (TATGD) ve Yeşil Yatırım Holding A.Ş. (YESIL) bulunmaktadır.
22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır

Bedelli Sermaye Artırımı Hakkında


Bedelli sermaye artırımı, şirketlerin mevcut sermayesini artırmak için yeni hisse senedi çıkarma yöntemidir. Bu işlem, şirketlerin büyüme, yeni yatırımlar, borç ödeme veya işletme sermayesini güçlendirme gibi çeşitli amaçlar için gerçekleştirilebilir.
22 Şirket Bedelli Sermaye Artırımı İçin Hazır

Borsa ve halka arzlar ile ilgili gelişmeleri en hızlı şekilde öğrenmek için Rotaborsa telegram hesabını takip edebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir