USD34,27
EURO37,61
JPY0,231500
RUB0,354000
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.875,20
BTC62.355,89
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. SMOG Token Ethereum’da Lansman Yapıyor: 134% Artışla Piyasayı Sarsıyor

SMOG Token Ethereum’da Lansman Yapıyor: 134% Artışla Piyasayı Sarsıyor

SMOG Token Ethereum'da Lansman Yapıyor: 134% Artışla Piyasayı Sarsıyor
SMOG Token Ethereum'da Lansman Yapıyor: 134% Artışla Piyasayı Sarsıyor
service

Solana’nın kripto para borası Jüpiter’de listelenen yeni meme coin Smog token (SMOG), son 24 saat içinde blok zincirler arasında aktarım sağlayan Wormhole protokolü üzerinden zincir entegrasyonunu tamamladığını duyurdu. SMOG token, kısa bir süre önce listelendiği günden beri etkileyici fiyat artışıyla kripto para piyasasına heyecan katıyor.

SMOG Token’in Yükselişi

Token lansmanında açıklanan “Ejderha Yılı” başlangıcıyla katılımcılar için farklı bir hikâye ve ambiyans sundu. Sadece 24 saat içinde yüzde 134’lük bir yükseliş gerçekleştiren token, 37 milyon dolarlık piyasa değerine ulaşarak popülerliğini yükseltmeye başladı. Bunun yanında SMOG tokenin airdrop kampanyası ve zincir içi gelişmeler hem varlığın değerini yükseltiyor hem de bilinirliğini arttırıyor. Airdrop kampanyasında şimdiden 10.000’in üzerinde tamamlanmış göreve ulaşarak ilgi toplayan varlık, güçlü geliştirme ekibiyle büyümeyi sürdürüyor.

SMOG Token Ethereum'da Lansman Yapıyor: 134% Artışla Piyasayı Sarsıyor

ETH Lansmanı ve Çok Zincirli Köprüleme

Smog geliştirme ekibi, tokenin bugün ilerleyen saatlerde Ethereum lansmanında yayınlandığını duyurdu. Resmi X hesabında yaptığı paylaşımda PortalBridge kullanarak, 1 milyar doların üzerinde TVL’ye sahip üst düzey bir çapraz zincir platformu olan Wormhole aracılığıyla SMOG tokeninin Ethereum’da piyasaya sürüldüğü açıklandı. SMOG ETH LP çok zincirli köprüleme özelliği, yeni kullanıcıların SMOG satın alırken ve moonshot kullanırken işlemlerini kolaylaştıracak. Ek olarak bu yeniliğin kâr oranını yükseltecek özellikleri de bulunuyor. Öncelikli olarak başlangıçta 3 aylık bir ana kilitleme süresi ve SMOG token tutmayı teşvik etmek için yüzde 42’lik yüksek getirili AYP avantajı sunuyor.

SMOG Fiyat Analizi

Solana merkezli Jüpiter kripto borasında listelenen SMOG fiyatı, yatırımcı ilgisinin artmasıyla yükselişe geçti ve son 24 saat içinde çarpıcı bir yükselişle yüzde 134,44’lük bir artış gördü. 24 saatlik işlem hacmindeki 1,2 milyon dolardan fazla yükselişle birlikte SMOG’un 0,001419 dolarlık lansman fiyatının 37,3 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı. Bu da tokeninin yatırımcının güvenini kazanmaya başladığını gösteriyor.

SMOG Nasıl Çalışır?

Smog token gizemli ve yüksek airdrop kampanyalı yeni meme parası olarak ortaya çıktı. Token yüksek oktanlı bir airdrop kampanyası aracılığıyla Solana merkezli bir meme coin olarak piyasaya giriş yaptı. Proje, “Hiçbir meme coin Smog’un ateşli alevlerinden sağ çıkamaz.” şeklinde iddialı söylemiyle rekabetçi bir anlayışa sahip olduğunu ortaya koyuyor. Tokenin işleyişinde ise birçok destansı detay yer alıyor.  İlk olarak SMOG token sahiplerinin ‘Ejderha Mahkemesi’ olarak adlandırılan uzman bir kripto topluluğuna erişim sağlaması mümkün kılınır. Bu yenilikçi hizmetle gizli topluluğun amacı, kullanıcı deneyimini oyunlaştıran etkileşimli ve sürekli çoklu hava atma kampanyalarının vaadi ve heyecanı ile durdurulamaz viralitenin kilidini açmaktır.

SMOG Yol Haritası

Projenin geleceğine yönelik büyük planların yapıldığı çalışmalarda, ileriye dönük bir dizi heyecan verici kilometre taşını içeren kapsamlı bir yol haritası bulunabilir. Staking özelliğinin lansmanı için yapılan duyurunun ardından, geliştirme ekibi tarafından ilerlemenin halihazırda iyi bir şekilde devam ettiği görülüyor. Ek olarak Smog’un yaklaşan airdrop planlarına ilişkin beklentiler de heyecan yaratıyor. Özellikle olası bir yanma mekanizmasının etkisi hakkında da yaygın spekülasyonlar var. Projede kullanıcıyı ayırt edici kılan birçok özellik var. Proje 10.000’den fazla Loyal Chosen’a ulaşma hedefe ile benzersiz bir büyüme anlayışı sunuyor. Bu zor ve gizemli gruba katılmak ise bir dizi aşama ile mümkün. Öncelikle sahipler seçiliyor ve bir dizi topluluk inisiyasyon ritüelden sonra Smog alemine söz veriliyor.  Ardından süper airdrop ödülleri vaadiyle gruba katılıyorlar.

SMOG Nasıl Satın Alınır ve Airdrop Kampanyasına Nasıl Katılır?

SMOG airdrop projesine katılmak oldukça kolay. Öncelikle yatırımcıların Solana uyumlu Phantom gibi bir cüzdana sahip olmaları gerekiyor. Cüzdan sahibi kullanıcılar SOL, USDT, BONK tokenlerinden birini kullanarak Jupiter borsası veya Birdeye aracılığı ile SMOG satın alabiliyor. Airdrop kazançlarını yükselmek için ve Loyal Chosen’a seçilmek için Zealy’deki topluluk görev listesini tamamlamak gerekiyor.

Solana’nın kripto para borası Jüpiter’de listelenen yeni meme coin Smog token (SMOG), son 24 saat içinde blok zincirler arasında aktarım sağlayan Wormhole protokolü üzerinden zincir entegrasyonunu tamamladığını duyurdu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir