USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.102,59
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Darwinbit CMO’su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye’de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?

Darwinbit CMO’su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye’de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?

Darwinbit CMO'su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye'de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?
Darwinbit CMO'su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye'de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?
service

Dijital varlık yönetimi şirketi Darwinbit’in CMO’su Kimberly Jin, kripto para meraklılarının yakından takip ettiği Kriptokoin.com’a konuştu. Darwinbit, Singapur ve Hong Kong’da ofisleri bulunan bir dijital varlık yönetimi firmasıdır ve kripto alanında ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Darwinbit CMO’su Kriptokoin.com ile olan görüşmesinde; gelecek planlarından, ürün çeşitliliğinden, Türkiye piyasasındaki hedeflerinden ve daha birçok konudan bahsetti.

2023 Yılı Darwinbit İçin Nasıl Geçti?

2023 yılında, kripto varlıkları kullanarak pasif gelir akışları oluşturma konusunda ilgi arttı. Bu tema, kripto yapılandırılmış ürünleri trendin ön saflarına taşıdı ve Darwinbit’in yapılandırılmış ürünlerde endüstri lideri olmasına olanak sağladı. Darwinbit, kripto borsaları, aile ofisleri, neobankalar, brokerlar ve daha birçok kuruluşa özel çözümler sunuyor.

Darwinbit CMO'su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye'de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?

Darwinbit Ürünlerinin Kullanım Alanları

Darwinbit’in CeFi ve DeFi platformlarına optimal kripto yapılandırılmış ürünleri sunma odaklı yaklaşımı nedeniyle, ürünlerinin nihai kullanıcıları genellikle risk yönetimi veya getiri artırma çözümleri arayan yatırımcılardır. Darwinbit, müşterilerine artırılmış kontrol ve esneklik sağlayan özel, yüksek adapte edilebilir yapılandırılmış ürünlere vurgu yapıyor.

Darwinbit CMO'su: Kripto Yapılandırılmış Ürünler Türkiye'de Nasıl Bir Potansiyel Sağlıyor?

Darwinbit’in Türkiye’deki Hedefleri

Darwinbit, şu anda kripto yapılandırılmış ürünlerin küresel pazar payını artırmaya odaklanmış durumda ve bu nedenle hem MENA bölgesinde hem de Avrupa’daki faaliyetlerini genişletiyor. Şirket, Türkiye pazarına doğru genişledikçe, gelecekteki müşterilerine daha iyi hizmet verme talebini ve darboğazları gerçekten anlamak için yerel kripto topluluğuna da girmeyi planlıyor.

Blockchain Teknolojisinin Önemi

Bir borsanın temelini blockchain oluşturduğunda, bu onu merkezi olmayan bir borsa yapar. Bu borsalar, temelde merkezi muadilleriyle benzer hizmetleri sunar, ancak bunu anonim ve güvensiz bir şekilde gerçekleştirir. Bu, kullanıcılara finansları üzerinde arttırılmış güvenlik ve daha yüksek düzeyde gizlilik sağlar.

Darwinbit CMO’su Kimberly Jin, kripto yapılandırılmış ürünlerin Türkiye’de hızla büyüyen bir pazar olduğunu ve şirketin bu pazarda yer edinmek için çalıştığını söylüyor. Ayrıca, blockchain teknolojisinin borsalar için önemini de vurguluyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir