USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC63.253,73
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Aksigorta’ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Aksigorta’ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca
Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca
service

Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu’nda yapılan entegrasyon çalışmaları sonucunda, 1 Haziran 2024 tarihinden beri Aksigorta Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Fırat Kuruca, artık Aksigorta’nın Genel Müdürü oldu.

Aksigorta’ya Yeni Genel Müdür


Sabancı Topluluğu, Fırat Kuruca’nın Aksigorta Genel Müdürü olarak atandığını duyurdu. Kuruca, 1 Haziran 2024’ten beri Aksigorta Genel Müdür Vekili olarak görev yapıyordu.
Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Sinerji ve Etkinlik Amaçlı Atama


Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu şirketlerinde sinerji fırsatlarından yararlanmak ve Sabancı Topluluğu’na bağlı sigorta şirketlerinin pazarlardaki etkinliğini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla yapılan bu atama, Agesa ve Aksigorta’nın entegrasyonunun bir parçası.
Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Fırat Kuruca’nın Kariyeri


Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Fırat Kuruca, iş hayatına 1989 yılında başladı. Yurt dışında ve Türkiye’de finans ve idari işler alanlarında çeşitli görevlerde bulunan Kuruca, 2005 yılında AvivaSA’ya Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı ve 2017 yılında Genel Müdürlük görevine getirildi.
Aksigorta'ya Yeni Genel Müdür: Fırat Kuruca

Fırat Kuruca’nın Aksigorta Genel Müdürü olarak atanması, Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu’nun entegrasyon çalışmaları ve sinerji oluşturma hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir