USD34,25
EURO37,82
JPY0,234900
RUB0,361200
GBP45,09
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.933,53
BTC61.121,27
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Boğa Piyasası: Ezber Bozulabilir mi? 4 Analistin 63.000 Dolarlık Tahmini

Kripto Boğa Piyasası: Ezber Bozulabilir mi? 4 Analistin 63.000 Dolarlık Tahmini

Kripto Boğa Piyasası: Ezber Bozulabilir mi? 4 Analistin 63.000 Dolarlık Tahmini
Kripto Boğa Piyasası: Ezber Bozulabilir mi? 4 Analistin 63.000 Dolarlık Tahmini
service

Bitcoin (BTC) fiyatı uzun zamandır 63.000 doların üzerinde seyrediyor ve kripto para yatırımcıları için beklentiler olumlu. Birçok gelişme yatırımcılar lehine ve tarihsel veriler de bu beklentileri destekliyor. Ancak, bazı kripto para analistleri, bu döngüde geleneksel kalıpların bozulabileceğini ve altcoinlerin daha fazla ön plana çıkabileceğini savunuyor. Bu yazımızda, 4 popüler kripto para analistinin güncel tahminlerini ve ezber bozan görüşlerini inceleyerek Bitcoin ve altcoinlerin geleceğine dair fikirler sunacağız.

Kripto Para Boğa Tahminleri

Klasik döngülerde, halving sonrasında Bitcoin (BTC) belirli bir süre içinde tüm zamanların rekorunu kırıyor ve ardından altcoinler yükselişe geçiyor. Ancak bu döngüde, Bitcoin zirvesini erken gördü ve önceki döngülerdeki ATH seviyelerine benzer bir yükseliş yaşamadı. Kripto para analisti Trader XO, son piyasa değerlendirmesinde bu döngüde ezberlerin bozulacağını belirtti.

Kripto Boğa Piyasası: Ezber Bozulabilir mi? 4 Analistin 63.000 Dolarlık Tahmini

Ezberler Bozulabilir mi?

Trader XO, ‘Bu döngüde Bitcoin’in önce yükseleceği ve altcoinlerin onu takip edeceği fikrine katılmıyorum. Bu döngüde hem Bitcoin hem de altcoinler Ekim 2023’ün sonlarında birlikte yükselişe geçti.’ dedi. Analist, Bitcoin’in bir ralli gerçekleştirmesi durumunda, bazı altcoinlerin de buna paralel olarak yükseleceğine inanıyor. Ancak, bu sadece bir görüş olduğunu ve dinamiklerin önemli ölçüde değişebileceğini vurguluyor.

Bitcoin ve Kripto Tahminleri

Doctor Magic takma isimli bir analist ise altcoinlerin Bitcoin’den daha iyi performans göstermesini beklediğini belirten bir grafik paylaştı. Daan Crypto Trades, piyasada yaklaşan bir kırılmaya işaret ediyor. Binance emir defterindeki likidite durumunu inceleyen analist, büyük miktarda satışın kilit bölgeye yığıldığını ve bu durumun 65.000 dolardaki kırılmayı desteklediğini söylüyor.

Bitcoin ve Kripto Tahminleri

Ali Martinez, son 24 saatte Bitcoin balinalarının yoğun satışlarına dikkat çekiyor. 1,28 milyar dolar değerinde satışlar gerçekleştiren balinalar, BTC fiyatını 63.000 doların altında tutamadı. Bu durum yükseliş bekleyenler için olumlu olsa da, 65.000 dolardaki yoğun satış likiditesinin ne kadar zorlayıcı olabileceğini de gösteriyor.

Bitcoin ve Kripto Tahminleri

Son analist Crypto Tony, altcoinlerin toplam piyasa değerindeki dönüm noktasına dikkat çekiyor. Grafikteki tepki ve sıçrama nedeniyle daha fazla alım yaptığını açıklayan analist, yükselişten emin görünüyor.

Kripto para piyasası volatil bir ortam ve yatırımcılar, her zaman dikkatli olmalı ve kendi araştırmalarını yapmalıdır. Bu tahminlerin sadece birer görüş olduğunu ve piyasada beklenmedik gelişmelerin yaşanabileceğini unutmamak önemlidir. 63.000 dolar seviyesinde oluşan bu yükseliş trendinin devam edip etmeyeceği ve altcoinlerin performansının nasıl olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir