USD34,11
EURO38,10
JPY0,237000
RUB0,367800
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.929,97
GR. ALTIN2.864,37
BTC63.368,34
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Tether, 150 Milyar Dolarlık Piyasaya BAE Dirhemi Stablecoin’i Getiriyor

Tether, 150 Milyar Dolarlık Piyasaya BAE Dirhemi Stablecoin’i Getiriyor

Tether, 150 Milyar Dolarlık Piyasaya BAE Dirhemi Stablecoin'i Getiriyor
Tether, 150 Milyar Dolarlık Piyasaya BAE Dirhemi Stablecoin'i Getiriyor
service

Dijital varlık sektörünün lideri Tether, Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi’ne (AED) sabitlenmiş yeni bir stablecoin, aAED’yi piyasaya sürdüğünü duyurdu.

BAE Dirhemi’nin Dijital Temsili


Tether’in aAED’si, BAE Dirhemi’nin dijital bir temsili olarak tasarlanmış ve tamamen likit BAE rezervleriyle destekleniyor. Her aAED token’ı, AED değerine bağlı kalarak istikrar ve güven sağlıyor.
Tether, 150 Milyar Dolarlık Piyasaya BAE Dirhemi Stablecoin'i Getiriyor

Tether’in Yeni Stablecoin’i: aAED


Bu dijital varlık, kullanıcıların AED’nin avantajlarına kolay ve düşük maliyetle erişmesini sağlarken, blok zinciri teknolojisinin şeffaflığından yararlanıyor. Ayrıca, uluslararası ticareti ve havaleleri kolaylaştırarak işlem ücretlerini azaltıyor ve döviz dalgalanmalarına karşı koruma sağlıyor.

BAE’de Kripto Para Kullanımının Artması


Küresel stablecoin pazarının 2028’de 2,8 trilyon dolara ulaşması bekleniyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde kripto para kullanımı, 2022’de Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’nun kurulmasıyla hızla büyüyor. Dubai ve Abu Dabi, kripto varlıklar ve blok zinciri teknolojisinde inovasyon için küresel merkezler haline geliyor.

Tether’in aAED’si, BAE Dirhemi üzerinden sınır ötesi ödemeler, ticaret veya dijital varlık çeşitlendirmesi arayan işletmeler ve bireyler için de vazgeçilmez bir araç olacak. Bu, BAE’nin dijital ekonomi dönüşümünde önemli bir adım olarak görülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir