USD34,18
EURO37,86
JPY0,238300
RUB0,358800
GBP45,57
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.921,95
BTC61.732,09
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2024’te İzlemeniz Gereken 7 Meme Coin ve Ön Satış: Yılbaşı Rallileri İçin Hazırlık

2024’te İzlemeniz Gereken 7 Meme Coin ve Ön Satış: Yılbaşı Rallileri İçin Hazırlık

2024'te İzlemeniz Gereken 7 Meme Coin ve Ön Satış: Yılbaşı Rallileri İçin Hazırlık
2024'te İzlemeniz Gereken 7 Meme Coin ve Ön Satış: Yılbaşı Rallileri İçin Hazırlık
service

Yaklaşık 1,61 trilyon dolarlık kripto para piyasasının önemli bir bölümünü oluşturan meme coinler, yatırımcılar için heyecan verici olsa da riskli varlıklar olarak kabul ediliyor. Değişken piyasa koşullarında en fazla dalgalanmayı gösteren meme varlıklar, hızlı yükseliş ve düşüşler yaşayabilir. Bu nedenle uzmanlar, meme coine yatırım yapmadan önce dikkatli olmanızı öneriyor.

Meme Coin’lerde Riskli Piyasada Rol Almak

Meme coin’ler, piyasa koşullarından kolayca etkilenebildikleri için daha riskli varlıklar olarak kabul ediliyor. Piyasa dalgalanmalarının ortasında büyük iniş çıkışlar yaşayabilir ve bu da onların kâr zarar döngüsünde hareket etmelerine neden olur. Herhangi bir meme coine yatırım yapmaya karar vermeden önce spekülasyonlara kapılmadan doğru bilgi edinmek çok önemlidir.

2024'te İzlemeniz Gereken 7 Meme Coin ve Ön Satış: Yılbaşı Rallileri İçin Hazırlık

2024’te İzlenmesi Gereken En İyi Meme Coin’ler

Şu anda kripto para borsalarında 340’tan fazla meme coin işlem görüyor. Bu çeşitlilik içerisinde, 2024’te dikkat etmeniz gereken doğru coinleri seçmek zor olabilir. İşte 2024’te takip edebileceğiniz yüksek potansiyelli meme coin’ler ve şans vermeniz gereken ön satış projeleri.

Dogecoin (DOGE)

Lider meme coin olarak öne çıkan DOGE, 14,48 milyar dolarlık güncel piyasa değerine sahip. Güçlü bir topluluğa ve Elon Musk ile Mark Cuban gibi etkili isimlerin desteğine sahip olması nedeniyle uzun ömürlü bir meme coin olarak değerlendiriliyor.

Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin’e rakip olarak ortaya çıkan Shiba Inu, Ethereum üzerinde bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’u tanıttı. Web3 alanında güncellemeleri ve en son açıklanan “shıb” alanı ile ivme kazanabilecek bir potansiyel sergiliyor. Kaydedilen 67 milyondan fazla işlemle Shiba Inu etkileyici bir potansiyel taşıyor.

BONK

Solana blok zinciri üzerinden piyasaya sürülen ve geçtiğimiz haftalarda hızlı fiyat artışı ile dikkat çeken BONK, 0,00001814 dolardan işlem görüyor. Özellikle Binance’in geleceğe yönelik gelişmelerinde yer verdiği BONK, Solana tabanlı merkezi olmayan borsalara likidite sağlamaya odaklanıyor ve bu da onu ağda önemli bir oyuncu haline getiriyor.

Pepe Coin (PEPE)

Son birkaç haftadır durağan seyreden kurbağa temalı meme PEPE, hızla dikkat çekti ve şu anda 598 milyon dolarlık piyasa değeri ile 100. sırada yer alıyor. CoinMarketCap’tan alınan verilere göre şu anda 0,000001277 dolardan işlem gören dördüncü en büyük meme coin.

Snek (SNEK)

Cardano ağı üzerinde çalışan Snek, web3 dünyasının simgesi haline geldi. Nisan 2023’te piyasaya sürülen SNEK, işlem hacmi ve ekosistem içinde birleştirici bir güç açısından Cardano’daki en büyük tokeni.

Milady Meme Coin (LADYS)

Elon Musk aracılığıyla ün kazanan LADYS, 0,0000000894 dolarlık mevcut fiyatı ve 65.65M dolar piyasa değeri ile özellikle Bitcoin yarılaması öncesinde uyuyan bir dev olarak görülüyor.

Baby Doge Coin (BabyDoge)

Hayvanların korunmasına odaklanarak kurulan BabyDoge, DOGE’un mirası üzerine inşa etmeyi hedefliyor. 0,000000001579 dolar fiyatla 226 milyon dolarlık piyasa değerine sahiptir ve merkezi olmayan bir AI görüntü oluşturucu sunmuştur.

Yeni Yılda Değerlendirmek İsteyeceğiniz Ön Satışlar ve Potansiyel Büyüme Tahminleri

Meme coin’ler ve ön satışlar her biri kendine özgü değer önerisi, topluluk desteği ve gelecekteki büyüme potansiyeli ile takip edilmesi gereken varlıklar oluyor. Fakat her yatırımda olduğu gibi, kapsamlı bir araştırma yapılması ve dikkatli olunması tavsiye edilir.

Meme Kombat

11 meme coin karakterinin arenada savaşarak kâr etmesine dayanan MK tokeni, bahisle ve staking ile farklı şekillerde gelir imkanı veriyor. Ön satışlarla büyük ilgi gören MK tokeni stake ederek yüzde 112 APY kazanma şansı veriyor. Meme Kombat X platformunda ön satışların 3,8 milyon doların üzerine çıktığı duyuruldu. Yoğun ilgiyle Meme Kombat fiyatı şu anda 0.246 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin ETF Token

SEC’ten gelecek olan ETF onaylarıyla yükselişe geçeceği tahmin edilen Bitcoin ETF token, merkezsiz finans sistemi DEX’te listelenecek ve ardından BTCETF token arzı sistematik bir şekilde yakılacak. Böylece tokenin bu sürecin ardından yükselmesi bekleniyor. Bir sonraki BTCETF token talebinin 21 Aralık 2023 saat 12.00’de yayına girmesi bekleniyor. Güncel verilere göre 5.054.080,82 dolar topladı.

Bitcoin Minetrix

Piyasaya 0,011 dolar gibi düşük bir rakamdan sunulan ve şu anda güncel fiyatı 0,0123 dolar olan Bitcoin Minetrix (BTCMTX) tokeni, sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasına imkân veriyor. BTCMTX tokeni uygun fiyatının yanında yeni yıldan sonra yükselmesi beklenen potansiyeli ile şeffaf ve güvenli bir tercih oluyor. Özellikle üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldıran Bitcoin Minetrix; yaygın olarak görülen madencilik risklerini kaldırarak çevreci çözümler sunuyor.

Meme coin’ler ve ön satış projeleri, heyecan verici fırsatlar sunsa da yatırımcıların dikkatli ve bilgili olması çok önemlidir. Piyasa dalgalanmalarını ve riskleri göz önünde bulundurarak, kapsamlı bir araştırma yapılması ve yatırım kararları bilinçli bir şekilde alınması tavsiye edilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir