USD34,16
EURO38,17
JPY0,240900
RUB0,362400
GBP45,80
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.915,63
BTC64.478,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Zengin Baba Yoksul Baba Yazarı: ‘Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!’

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarı: ‘Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!’

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarı: 'Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!'
Zengin Baba Yoksul Baba Yazarı: 'Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!'
service

Bitcoin’e yönelik tahminleri ile bilinen Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, X üzerinden yaptığı bir paylaşımda geleceğe yönelik ilginç görüşlerini ortaya koydu. Kiyosaki, yapay zekanın para dünyasını sarsacağını ve Bitcoin’in geleceğin en iyi birikim aracı olacağını savunuyor.

Yapay Zeka Para Dünyasını Sarsacak!

Kiyosaki, yakın zamanda çıkacak olan Money GPT adlı kitabın neden okunması gerektiğini açıkladı. Kiyosaki, uzun vadeli bir birikim aracı olarak Bitcoin, altın ve gümüş almayı önererek Jim Rickards’ın kitabını okuduktan sonra yatırım stratejisinde benzer bir görüşe sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, iki aylık harcamaya eş değer nakit aldığını ve güvenli bir şekilde sakladığını açıkladı.

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarı: 'Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!'

Bitcoin ile Geleceğe Hazırlanın!

Kiyosaki, bankada nakit biriktirmek yerine gümüş biriktirmeyi önererek, yatırımcıların mali kriz dönemlerinde 1 ons gümüş kullanabileceklerini belirtti. Kiyosaki, Money GPT kitabında benzer görüşleri paylaşan Jim Rickards’a hak vererek, yatırımcıların gelecek için en iyi birikim araçlarını tercih edebileceklerini ve Bitcoin edinmeleri gerektiğini açıkladı.

Warren Buffet’in Apple Hisse Satışı Örneği

Kiyosaki, görüşlerini desteklemek için Warren Buffet’in Apple hisselerini satıp nakitte geçmesini örnek göstererek, gelecek için en iyi birikim araçlarının geleneksel piyasalardan farklı olduğunu açıkladı. Money GPT kitabının bir kopyasını edinmeyi salık veren Kiyosaki, AI’nın para dünyasını sarsacağını belirtti.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Kiyosaki, Bitcoin’e yönelik tahminlerine devam ederek, Jim Rickards’ın tahminlerine göre Bitcoin’in 2025’te 500.000 doları, 2030’da ise 1 milyon doları aşacağını söyledi.

Bitcoin Güncel Fiyat Görünümü

Hafta başından bu yana 64 bin doları aşan Bitcoin fiyatı, bu yazının yazıldığı sırada 63.763 dolar seviyesinden işlem görüyor. Piyasa trendleri ile birlikte yatay bir seyir izleyen BTC işlem hacmi yüzde 12 düştü.

BTC 1 Haftalık Fiyat Grafiği

Fiyat 200 günlük EMA’nın üzerinde yer alıyor ve Bollinger Bantları genişleyerek fiyat hareketlerinin artabileceğini işaret ediyor. MACD göstergesi pozitif bölgede yatay hareket ederek nötr bir işaret veriyor. Son olarak RSI endeksi ise 61 bölgesinde yer alıyor.

Kiyosaki, yapay zekanın para dünyasını sarsacağını ve Bitcoin’in geleceğin en iyi birikim aracı olacağını savunuyor. Yatırımcıların Money GPT kitabını okuyup, AI’nın etkilerini ve Bitcoin’in gelecekteki rolünü anlamalarını öneriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir