USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.561,02
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül’de Neler Olacak?

33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül’de Neler Olacak?

33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül'de Neler Olacak?
33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül'de Neler Olacak?
service

Kripto dünyası, her geçen gün yeni ve heyecan verici projelerle büyümeye devam ediyor. 26 Eylül 2024, altcoin piyasasında önemli bir gün olacak. Bu tarihte, çeşitli borsalar yeni altcoin’leri listeleyecek, airdroplar dağıtılacak ve sektörle ilgili etkinlikler düzenlenecek. İşte, 26 Eylül’de dikkat çeken 33 altcoin ve ilgili olaylar.

Hamster Kombat (HMSTR): Borsada Listelenme ve Airdrop

Hamster Kombat (HMSTR), oyunculara ve kripto meraklılarına hitap eden yeni bir proje. 26 Eylül’de Gate.io, Bybit, OKX, Bitget, MEXC, Bitrue, BingX, WOO X, BitMart ve KuCoin borsaları $HMSTR tokenini listeleyecek. Ayrıca, erken destekçiler için bir airdrop planlanıyor.

33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül'de Neler Olacak?

Diğer Önemli Olaylar

26 Eylül’de sadece Hamster Kombat (HMSTR) değil, birçok altcoin için önemli olaylar gerçekleşecek. Avrupa Blockchain Konvansiyonu’nda etkinlikler, sergiler ve yarışmalar düzenlenecek. DOGS tokeni için airdrop onaylama ve sonlandırma süreci tamamlanacak. Cardano ekosistemi üzerine yaz dönemi özet ve konuk oturumları düzenlenecek. FLOKI ekosistemi ve PowerTrade topluluğu arasında bir AMA oturumu gerçekleşecek.

33 Altcoin İçin Kritik Gün: 26 Eylül'de Neler Olacak?

Yeni Token Listlemeleri ve Airdroplar

MEXC Global, Based Pepe (PEPE) tokenini listeleyecek. HashKey Global, Hamster Kombat (HMSTR) tokenini listeleyecek. DigiFinex, Neiro (NEIRO) tokenini listeleyecek. MEXC, First Digital USD (FDUSD) tokenini listeleyecek. AscendEX, Kitten Haimer (KHAI) tokenini listeleyecek.

Topluluk Etkinlikleri ve Güncellemeler

26 Eylül’de çeşitli topluluk etkinlikleri ve güncellemeler de olacak. Delysium topluluğu ile bir AMA oturumu düzenlenecek. Celo ekosistemi projeleri ile ilgili güncellemeler paylaşılacak. SafePal topluluğu için ödüller ve yeni özelliklerin tanıtımı yapılacak. Marlin Protocol’ün kullanımı hakkında bilgiler paylaşılacak. PointPay CEO’su ile bir AMA oturumu düzenlenecek. Gnosis ekosistemi güncellemeleri paylaşılacak. IX Swap, aylık AMA oturumu düzenleyecek.

IDO ve Diğer Projeler

Altcoin Seedify.fund, Degen Distillery IDO’sunu gerçekleştirecek. Stride güncellemeleri ve iki büyük duyuru paylaşılacak. Renzo güncellemeleri ve yeniden stake etme konulu tartışmalar yapılacak. “Daha Güvenli Bir BTC Ekosistemi Nasıl Oluşturulur” başlıklı AMA oturumu düzenlenecek. Polyhedra’nın CSO’su tarafından yönetilecek bir AMA oturumu gerçekleşecek.

26 Eylül 2024, kripto piyasasında önemli bir gün olacak. 33 altcoin için borsada listelenme, airdrop ve etkinlikler düzenlenecek. Bu gelişmelerin kripto piyasasını nasıl etkileyeceğini takip etmek önemlidir. 26 Eylül’de gerçekleşecek önemli olaylardan haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir