USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.719,00
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: %120’den Fazla Getiri Potansiyeli

Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: %120’den Fazla Getiri Potansiyeli

Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: 0'den Fazla Getiri Potansiyeli
Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: %120'den Fazla Getiri Potansiyeli
service

Kripto para piyasası yeni bir ralli için güç topluyor, lider kripto Bitcoin 64 bin doların üzerine çıktı ve altcoin’ler yeşil bölgede ilerliyor. Altcoin tahminleri için yakından takip edilen bir analist, Ethereum rakibi Near (NEAR)’ın büyük yukarı yönlü patlamaları ateşlemek için hazırlandığını söylüyor. Analist ayrıca bir meme coin için ikinci tur ralli bekliyor.

Bluntz: Bu Altcoin SUI’nin İzinden Gidiyor!

Analistler ve trader’lar bazı token’lardan güçlü hareketler bekliyor. Bluntz takma adlı analist, NEAR’ın üç günlük grafikte düşen bir kama formasyonunun çapraz direncini aldığını söylüyor. Düşen takoz yapısı, alıcıların bir varlığın fiyat düşüş hızını azaltmak için devreye girdiğini gösterir. Bluntz, NEAR’ın bu ay yaklaşık %120 kazanç elde eden bir altcoin olan diğer katman-1 protokolü Sui (SUI)’nin izinden gittiğini söylüyor. Analist, “NEAR nihayet bir kanal kırılmasıyla sıcak geliyor. Bu gibi ortamlarda, genellikle büyük bir kırılma hareketinin devam ettiğini gösterirler.” diyor. NEAR, günlük bazda %5’in üzerinde bir artışla 5,54 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca altcoin fiyatı haftalık grafiğinde %23’ün üzerinde artış kaydetti.

Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: 0'den Fazla Getiri Potansiyeli

Analist WIF için İkinci Tur Ralli Bekliyor!

Bluntz daha sonra Solana (SOL) tabanlı meme coin’i dogwifhat’e (WIF) bakıyor. Analist, popüler meme coin üzerinde de yükselişe geçiyor. Bluntz, WIF’in çok aylık bir direnç seviyesinin üzerine çıktığını gösteren bir grafik paylaşıyor. WIF, çapraz direncinin oldukça üzerinde, 2,21 dolardan işlem görüyordu. Altcoin günlük bazda %12,4 artış kaydetti. Böylece haftalık grafiğinde yükselişini %28,7’ye çıkardı. Meme coin’i aylık grafiğinde ise %32’nin üzerinde ilerleme kaydetti.

Popüler Analist, Patlama Yaşayacak 2 Altcoin Belirledi: 0'den Fazla Getiri Potansiyeli

Kripto para piyasası yeni bir ralli için güç topluyor ve analistler, Near (NEAR) ve dogwifhat (WIF) gibi altcoin’lerin büyük kazançlar sağlayabileceğini belirtiyor. Bu iki altcoin’i yakından takip ederek potansiyel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir