USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.726,46
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 100’den Fazla Token İçin ‘Pre-Market’ Hizmetini Başlattı!

Binance 100’den Fazla Token İçin ‘Pre-Market’ Hizmetini Başlattı!

Binance 100'den Fazla Token İçin 'Pre-Market' Hizmetini Başlattı!
Binance 100'den Fazla Token İçin 'Pre-Market' Hizmetini Başlattı!
service

Binance, piyasa öncesi spot alım satım hizmeti başlattı. Bir borsa sözcüsü, rakiplerinin aksine Binance’in türevlerin değil ‘gerçek tokenların’ piyasa öncesi alım satımını sunduğunu söyledi. Böylece borsa, kullanıcıların bir tokenin spot piyasa listelemesinden önce erken pozisyon almasına olanak sağladı.

Binance Pre-Market Hizmeti Nedir?

Binance, piyasa öncesi spot alım satım hizmetini başlattığını duyurdu. Borsa, ‘Binance, piyasa öncesi spot ticaret sunan tek kripto borsasıdır. Bu sayede tokenlar, kullanıcıların borsada piyasa öncesi tutmaları ve ticaret yapmaları için özel olarak tahsis edilecek ve üretilecektir’ dedi.

Binance 100'den Fazla Token İçin 'Pre-Market' Hizmetini Başlattı!

Binance, Rakiplerinden Nasıl Ayrışıyor?

Binance sözcüsü, diğer kripto borsalarının piyasa öncesi ticaretinde genellikle türevlerin ticaretine imkan sağladıklarını belirtti. Ancak Binance’in ‘kullanıcıların piyasa öncesi ticaret yapmaları için gerçek tokenlara sahip olan ilk borsa’ olduğunu söyledi.

Binance 100'den Fazla Token İçin 'Pre-Market' Hizmetini Başlattı!

Binance Pre-Market Nasıl Çalışıyor?

Pre-Market hizmeti, Binance Spot ve Binance Launchpool arasındaki ortak bir çaba. Ayrıca, kullanıcıların BNB ve diğer tokenları stake ederek yeni proje tokenları edinmesine olanak tanıyor. Yalnızca seçili Binance Launchpool tokenları piyasa öncesi alım satım için kullanımda olacak.

Binance 100'den Fazla Token İçin 'Pre-Market' Hizmetini Başlattı!

Binance Pre-Market’in Kullanımı

Binance, bir Launchpool projesinin piyasa öncesi alım satıma hazır olduğunu ve başlangıç tarihini duyuracak. Kullanıcıların her zamanki gibi Launchpool’a abone olmaya devam etme imkanı var. Pre-Market hizmeti başladığında, tüm borsa kullanıcılarının ‘piyasa öncesi’ etiketli tokenları alıp satması mümkün olacak.

Binance, piyasa öncesi spot alım satım hizmeti başlattı. Bu, Binance’in kullanıcılarına erken pozisyon alma fırsatı sunan ve kripto borsaları arasındaki rekabeti daha da artıran önemli bir gelişme. Binance Pre-Market hizmeti ile kullanıcılar, Launchpool tokenlarını resmi listelemeye kadar para çekme, transfer ve para yatırma limitlerine tabi olarak alıp satabilecekler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir