USD34,16
EURO38,24
JPY0,239100
RUB0,367600
GBP45,87
EURO/USD1,12
BIST9.733,45
GR. ALTIN2.934,25
BTC65.745,59
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5’lik Artış

Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5’lik Artış

Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5'lik Artış
Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5'lik Artış
service

Polygon (POL) ağı, Ahmedabad güncellemesinin tamamlanmasıyla önemli bir adım attı. Bu güncelleme, platformun Proof-of-Stake (PoS) ana ağında önemli bir ilerleme olarak kabul ediliyor ve POL fiyatının %5 oranında artış göstermesine katkıda bulundu.

Ahmedabad Güncellemesi

Polygon’un Ahmedabad güncellemesi, Amoy testnet’inde test edildikten sonra ana ağda başlatıldı. Güncelleme, Polygon ağının genel etkinliğini artırmayı hedefleyen birkaç iyileştirme içeriyor. Bu iyileştirmeler arasında PIP-30, 36 ve 45 bulunuyor. PIP-30’da maksimum kod boyutunun 24KB’dan 32KB’a çıkarılması, geliştiricilerin daha karmaşık dApp’ler oluşturmasına olanak tanıyacak ve Polygon’un potansiyelini artıracaktır.

Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5'lik Artış

MATIC’ten POL’a Dönüşüm

Ahmedabad güncellemesinde bir diğer önemli değişiklik ise Polygon’un yerel tokeni MATIC’in POL ile değiştirilmesidir. Bu güncellemeyle birlikte WMATIC de WPOL olarak güncellendi. Polygon, tüm node operatörlerinin, doğrulayıcıların ve altyapı sağlayıcılarının güncellenen Bor ve Erigon sürümlerine yükseltildiğini doğruladı. Böylece blockchain, Ahmedabad güncellemesinin getirdiği yeni değişikliklerle sorunsuz çalışmaya devam edecek.

Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5'lik Artış

POL Fiyatı

Ahmedabad güncellemesinin ardından POL fiyatı %5’ten fazla artış gösterdi. Bu artış, genel piyasa hissiyatındaki iyileşmeden desteklendi. IntoTheBlock’a göre POL’u elinde bulunduran adreslerin %61,38’i şu an karlı durumda.

Polygon (POL) Ağı: Ahmedabad Güncellemesiyle %5'lik Artış

Polygon (POL) ağı, Ahmedabad güncellemesinin tamamlanmasıyla önemli bir adım attı. Güncelleme, platformun Proof-of-Stake (PoS) ana ağında önemli bir ilerleme olarak kabul ediliyor ve POL fiyatının %5 oranında artış göstermesine katkıda bulundu. İlerleyen süreçte Polygon ekosisteminin büyüme verilerini inceleyerek 26 Eylül tarihindeki güncellemenin net sonuçlarını daha iyi yorumlayabiliriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir