USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.701,02
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Kripto Piyasası Soğudu Mu? 5 DeFi Projesi ve 2 Önemli Token!

Kripto Piyasası Soğudu Mu? 5 DeFi Projesi ve 2 Önemli Token!

Kripto Piyasası Soğudu Mu? 5 DeFi Projesi ve 2 Önemli Token!
Kripto Piyasası Soğudu Mu? 5 DeFi Projesi ve 2 Önemli Token!
service

Kripto para piyasası ivme kaybetse de, bazı DeFi projeleri ve tokenler yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor. DeFi ekosistemindeki toplam kilitli değer (TVL) istikrarlı bir şekilde seyrederken, bazı projeler büyüme potansiyelleriyle öne çıkıyor.

En Güçlü DeFi Projelerine Kısa Bir Bakış

Toplam kilitli değerde en yüksek hacme sahip altcoin Ethereum oluyor. Yaklaşık yüzde 50’lik değeri ile Web3 lideri konumunda olan altcoinde altyapı sorunları yatırımcılar ve geliştiriciler tarafından ele alınıyor. Bununla birlikte DeFi sistemi büyüdükçe Solana (SOL), Cardano (ADA) ve Avalanche (AVAX), DeFi ekosistemlerini değerli protokollerle büyütüyor.

Kripto Piyasası Soğudu Mu? 5 DeFi Projesi ve 2 Önemli Token!

Solana ve Ethereum

Yakın bir zamanda beşinci DeFi projesi olan Solana, 1 milyar dolara yakın TVL ile büyük projeler arasına girmeyi aşardı. Defillama’dan alınan en güncel verilere göre Toplam Kilitli Değeri 873,13 milyon olan SOL, sürekli büyüyen ekosistemi ile merkezi olmayan finans spekülatörleri için ilginç bir alım hâline geliyor.

Avalanche

Solana ve Ethereum’un hemen ardından öne çıkan bir proje olarak Avalanche ele alınabilir. Toplam kilitli değere göre altıncı sırada yer alan AVAX, kripto para yatırımcıları için umut verici geliştirmeler ile büyüyor. Avalanche DeFi ekosistemi istikrarlı bir şekilde büyürken tokenı AVAX fiyat hareketinde geride kaldı.

Yeni Token Projelerine Kısa Bir Bakış

Potansiye büyümeye sahip DeFi projeleri ile birlikte ön satışlarla yatırımcıya sunulan tokenler de iyi bir yatırım aracı oluyor. Bitcoin ETF haberleri üzerine kurulu olan Bitcoin ETF Token ve BTC madenciliği üzerine kurulu Bitcoin Minetrix bunlardan yalnızca ikisi.

1. Bitcoin ETF Token

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen ve Bitcoin ETF’lerine dair haber akışı sağlayan Bitcoin ETF token, yüzde 40’lik bir kısmı yatırımcıya açılan bir ERC-20 tokeni olarak piyasaya çıkıyor. Ön satışlarda BTCETF belirteci ile alıcıya ulaşan token, Bitcoin ETF’leri onaylandıkça ödül verecek.

2. Bitcoin Minetrix

BTC madenciliği ile yakından ilişkili olan Bitcoin Minetrix (BTCMTX), sıradan insanların minimum teknik bilgiyle merkezi olmayan BTC madenciliğine katılmasına olanak sağlayan bulut madenciliği platformudur. Gelecek 10 yıl boyunca sorunsuz BTC madenciliği yapmaya imkân veren Bitcoin Minetrix; kolay ve güvenli bir tercih olarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Her şey göz önünde bulundurulduğunda, yukarıda bahsedilen tüm varlıklar şu anda kripto para piyasasındaki en sağlam DeFi projeleri arasında yer alıyor. Bununla birlikte, uygun risk yönetimi bir zorunluluktur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir