USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.719,00
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Sponge Fiyatında %35’lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge Fiyatında %35’lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor
Sponge Fiyatında %35'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor
service

Son birkaç haftadır durağan seyreden Sponge coin fiyatı, yatırımcıların beklentisini karşılayamadı. Ancak, şaşırtıcı bir yükselişle son 24 saate %35’lik bir artış gösteren token, meme coin severler arasında heyecan yarattı. Bu hızlı büyümeyle daha fazla yatırımcıyı kendine çeken Sponge, %3’lük bir piyasa değeri büyümesiyle 24,6 milyona ulaştı.

Sponge V2, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesini Hedefliyor!

Listelenmenin ardından muazzam bir ilgiyle karşılaşan Sponge tokeni, 9 ay önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış ve ardından %790’lik bir büyüme kaydetmişti. Güncel verilere göre %72’lik bir kayıpla işlem gören varlık, önemli bir atılımla 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaşmayı başardı. Bu gelişmeler, Sponge tokeninin aynı başarıyı yeniden yakalaması beklentisini artırıyor.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge V2, Polygon Ağına Taşınıyor!

Sponge cephesinde yatırımcıları heyecanlandıran yeni gelişmeler yaşanıyor. Token, stratejik bir geçişle Ethereum tabanından Polygon ağına geçiş yapacağını duyurdu. Sponge V1, hızla büyüyen Polygon ağının altyapısı ile daha iyi bir şekilde çalışacak ve V2 için daha güvenli, hızlı ve verimli çözümler sunacak.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge V1 Yatırımcılarının Bilmesi Gerekenler

Sponge V1 yatırımcılarının, geçiş öncesinde V1 tokenlerini stake havuzuna eklemesi gerekiyor. Son gün 5 Şubat olarak belirlenmiş olup, geçiş 5 Şubat Pazartesi günü saat 23.00’te gerçekleşecek. V1 tokenlerini stake-to-bridge yöntemi ile stake ederek V2 tokeni alabilirler. Bu işlem sonrasında %200’ün üzerinde stake getirisinden yararlanabilmeleri mümkün olacak.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge V2 Tokeni Nasıl Alınır?

Geçtiğimiz yıl mayıs ayında listelenen Sponge V1, listelendiği kripto para borsalarından satın alınabilir. V1 tokenini, stake-to-bridge yöntemiyle takas ederek de satın almak mümkün. Dijital varlığı resmi web sitesinden satın alarak portföye eklemek de mümkündür. Bu yöntemle alınan tokenler, stake havuzunda işleme başlar. Satın alınan V2 tokenleri, ön satış sonrasında gerçekleşecek olan listelenmeden sonra kolayca elden çıkarılabilir.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge V2’nin Öne Çıkan Detayı: Staking Avantajları

4 milyondan fazla token stake havuzunda toplanmıştır ve borsada işlem görmesi için hazırdır. Talebin aynı kalması durumunda düşük arz fiyatının yükselebilecek olması, meme coin için yeni bir yükseliş hareketini tetikleyebilir.

Sponge Fiyatında 'lik Sıçrama: Polygon Ağına Geçiş Heyecanı Yaratıyor

Sponge, Polygon ağına geçişi ile yatırımcılar için heyecan verici bir yeni döneme giriyor. Bu stratejik adım, tokenin daha iyi performans göstermesini ve daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilir. Ancak, yatırımcıların her zaman dikkatli olmaları ve kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. Bu yazı, sadece bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir