USD34,16
EURO38,17
JPY0,241000
RUB0,362600
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
BTC65.522,19
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası

3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası

3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası
3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası
service

Kripto para dünyasında hareketli bir hafta sonu yaşandı. Coinbase, önemli bir altcoin projesini listeleme yol haritasına ekledi ve iki ayrı borsa da yeni coinler ekledi. İşte tüm detaylar…

Coinbase’in Listeleme Yol Haritasına EigenLayer (EIGEN) Eklendi

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan Coinbase, EigenLayer (EIGEN) tokenini listeleyeceğini duyurdu. Bu haber, özellikle kripto yatırımcılarının ve meraklılarının dikkatini çekti. Bu gelişme, EigenLayer’ın ikinci airdrop turuna, “stakedrop” kampanyasına denk geldi. 16 Eylül 2024’te başlayan bu kampanya, EIGEN tokenlerinin borsalarda listelenmesinden önceki son aşama olarak görülüyor. Bu gelişme, piyasadaki beklentileri artırdı.

3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası

EigenLayer: DeFi’nin Yeni Yıldızı

Coinbase’in EigenLayer (EIGEN) tokenini listeleme planı, borsanın yatırımcılara ve trader’lara daha fazla varlık sunma hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. EigenLayer (EIGEN), Ethereum ağındaki ERC-20 tabanlı bir varlık olarak, yatırımcıların ilgisini çekiyor. EIGEN, Ethereum ağındaki akıllı sözleşme adresinde, 0xec53bF9167f50cDEB3Ae105f56099aaaB9061F83 olarak belirtilmiş durumda.

3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası

Yatırımcılara Erken Transfer Uyarısı

Coinbase, yatırımcıları EIGEN tokenlerini erken transfer etmemeleri ve işlem yapmamaları konusunda uyarıyor. Borsa, listeleme tamamlanana kadar EIGEN ile ilgili transfer ve işlem yapılmasının mümkün olmadığını belirtti. Erken yapılan yatırımların tamamen kaybolabileceği konusunda yatırımcılar dikkatli olmaları gerektiği hatırlatılıyor.

3 Altcoin İçin Büyük Gün: Coinbase Listelemesi ve Daha Fazlası

EigenLayer’ın İkinci Stakedrop Dönemi Başladı

EigenLayer’ın ikinci stakedrop dönemi, 16 Eylül 2024 ile 16 Mart 2025 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bu kampanya, katılımcıların token talep edebilmesine olanak tanırken, kripto topluluğu içinde karmaşık tepkilere neden oldu. Toplam kilitli değer (TVL) olarak adlandırılan göstergede 11.9 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşan EigenLayer, bu alanda Lido ve Aave’den sonra üçüncü sırada yer alıyor.

Diğer Altcoin Listelemeleri: Marscoin ve Uquid Coin

Bu gelişmelerin yanı sıra, Marscoin (MARS) BitMart borsasında listelenirken, Uquid Coin (UQC) de MEXC Global’de işlem görmeye başladı. Kripto dünyasındaki bu yeni gelişmeler, yatırımcılar için fırsatlarla dolu bir dönem olacağına işaret ediyor.

Coinbase’in EigenLayer (EIGEN) listesine eklemesi, kripto para dünyasında heyecan yarattı. Bu gelişme, EIGEN’in piyasada işlem görmeye başlamasının ve potansiyel fiyat artışının önünü açabilir. Diğer altcoin listelemeleri de, yatırımcılar için yeni fırsatlar sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir